Ben aviat arrenca un nou curs a Las Encinas. Així l'ha revelat Netflix anunciant l'estrena de la cinquena temporada d'ÉLITE, una de les sèries més populars al seu catàleg internacionalment, i ho ha fet revelant les primeres fotografies d'aquesta nova entrega de capítols.

Una sèrie amb molta de física i química

Estrenada a Netflix el 5 d'octubre de 2018 a 190 països del món, Élite és actualment una de les sèrie més populars al catàleg de la plataforma de visionat per strea,ming. Creada per Carlos Montero, guionista i productor de cinema responsable títols com a Física o Química o El desorden que dejas, i Javier Vaca, Élite, de la qual actualment se n'han estrenat quatre temporades de quatre capítols cada una, narra la vida d'un grup d'estudiants de l'exclusiva col·legi privat Las Encinas, al qual arriben tres nous alumnes becats de classe obrera, i on les diferències entre rics i pobres donen lloc a un assassinat. La segona temporada tracta sobre la desaparició d'un alumne de col·legi i la tercera se centra en un nou assassinat entre els estudiants. La quarta temporada gira entorn de les noves regles del col·legi en el nou curs amb l'arribada d'un nou director. En les quatre temporades la història es narra mitjançant salts temporals provocats per flashbacks i flashforwards, on es barreja la investigació policial i els fets ocorreguts.

07 elit S05 matiasuris DSC00336

Bombes a punt d'esclatar

Per les dades que han transcendit, la cinquena temporada s'inicia després de la fatídica festa de Phillipe de la nit de Cap d'Any, i la fugida de Guzmán. Juntament amb aquests fets, el secret de la mort d'Armando amenaça de truncar la història d'amor de Samuel i Ari. Rebeca està en ple viatge d'autodescobriment, mentre Omar es recupera de la separació amb Ander; a més, l'aparició del guanyador del Goya a Millor Actor Revelació per la pel·lícula Adú, Adam Nourou, que interpretarà Bilal, dificultarà la seva relació amb Samuel. La confesió d'abús de Phillipe, els atacs incontrolables d'ira de Patrick, el desig de revenja de Benjamín, un regal que Armando li va fer a Mencía i que amaga un secret que podria destruir 'els benjamins', un pacte de silenci entre Samuel i Rebeca que es trencarà rápidament i portarà les pitjors conseqüències... Un escenari ple de bombes a punt d'esclatar al qual arriben dos nous estudiants: Isadora, Valentina Zenere (Las chicas del cable) la gran hereva de l'imperi del lleure nocturn, i Iván, el fill del millor futbolista del món, André Lamoglia (Juacas). Per descomptat, cap dels dos no passarà desapercebut.

03 elit S05 matiasuris DSC06865

Entretinguda i excitant

"Élite és un univers al qual sempre vull tornar. Com a creador i com a espectador. M'estimula, em reconforta, m'anima. I la cinquena temporada ens ha quedat tan formidable, tan viva, que sé que tornaré a ella més de dos i de tres vegades. És una festa per als sentits. L'aneu a gaudir", ha garantit als seus seguidors Carlos Montero, creador de la sèrie. Jaime Vaca, cocreador d'Élite afirma que la serie"con cada temporada que gana, demostra el rica que és i tot el que queda encara per explicar. Lluny d'esgotar-se obre noves vies i noves històries cada vegada més interessants, més entretingudes i més excitants." Ho descobrireu a partir del 8 d'abril quan Netflix s'estreni els nous capítols.