"Som aquí per estudiar un cop a la casa de subhastes més gran de París". Netflix ha descobert aquest dimarts el tràiler de BERLÍN, l'spin-off d'una de les seves produccions més aclamades internacionalment, La casa de papel, que s'estrena el 29 de desembre, regal de Nadal de la plataforma per als milions de seguidors de la popular banda d'atracadors al voltant del món. La sèrie narra un dels robatoris més extraordinaris de l'icònic personatge interpretat per l'actor Pedro Alonso, que reprèn el paper de l'hedonista i astut Berlín.

El final d'un cicle i el principi d'un altre

Només hi ha dues coses que poden convertir un dia de gossos un dia meravellós: una és l'amor i l'altra, un botí milionari. Aquests són els motors que mouen Berlín en els seus anys daurats, quan encara no té noció de la seva malaltia ni està tancat com una rata a la Fàbrica de la Moneda. Aquí es dedica a preparar un dels seus robatoris més extraordinaris: fer desaparèixer 44 milions en joies com si fos un número d'il·lusionisme, i per a això compta amb una de les tres bandes amb les quals ha robat al llarg de la seva vida.

La preqüela de La Casa de Papel, explora els orígens del popular personatge interpretat per Pedro Alonso, que en aquesta ocasió comptarà amb una nova banda per perpetrar el seu atracament perfecte. El mateix Alonso va ser l'encarregat d'anunciar la sèrie, aclarint que estàvem davant "d'el final d'un cicle i el principi d'un altre", referint-se que ara és el moment de conèixer a fons Andrés de Fonollosa. Afirmació que va completar afegint que "m'agradaria pensar en l'opció que ens permetés volar més lliurement. Tant de bo continuem tenint el valor per arriscar-ho tot de nou".

Berlin
Pedro Alonso amb la seva nova banda d'atracadors / Foto: Premsa Netflix

Cares noves, vells coneguts

Juntament amb Alonso, trobem un repartiment en el qual destaquen noms com Michelle Jenner (Isabel) interpretant Keila, una eminència en enginyeria electrònica. Tristán Ulloa (Fariña) es posa a la pell de Damián, un catedràtic filantrop i confident de Berlín. Begoña Vargas (Bienvenidos al Edén) interpreta Cameron, una de kamikaze que viu sempre al límit. Julio Peña Fernández (A través de mi ventana) dona vida a Roi, el fidel escuder de Berlín. I Joel Sánchez interpreta Bruce, l'implacable home d'acció a la banda. Completen el càsting de la nova i esperada sèrie de Netflix, Samantha Siqueiros (Señora Acero), Julien Paschal (Un año, una noche), Masi Rodríguez i Rachel Lascar (A través de mi ventana).

No tot són cares noves a BERLÍN. Itziar Ituño (La casa de papel) i Najwa Nimri (La casa de papel) reprenen els seus papers com les policies Raquel Murillo i Alicia Sierra respectivament. Ara només falta esperar si la sèrie ens guarda alguna sorpresa i en algun dels seus capítols ens retrobem amb el Profesor, el carismàtic personatge interpretat per Álvaro Morte, que, no oblidem, és germà de Berlín.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!