L'actor Ronnie Turner, fill de la cantant Tina Turner i del músic Ike Turner, ha mort als 62 anys a Los Ángeles, segons ha confirmat aquest divendres la seva dona, Alfida Turner a través de les xarxes socials. En una publicació a Instagram, la dona de l'actor ha escrit un missatge en el qual ha donat a entendre que havia mort, tot i que no ha donat detalls sobre com van succeir els fets o quina ha estat la causa de la mort. Tanmateix, el portal digital TMZ ha explicat que els serveis d'emergència van rebre una trucada perquè l'actor tenia dificultats per respirar. El va atendre un equip de paramèdics a l'exterior de casa seva, però va acabar morint.

Alfida Turner ha penjat diverses fotografies a Instagram en les quals apareix ella acompanyant Ronnie Turner, i la seva mare, Tina Turner. Les ha acompanyat d'un emotiu missatge en el qual ha expressat l'amor pel seu marit i la pena que li ha produït la seva mort. "Ronnie Turner, un vertader àngel, una gran ànima, el meu marit, el meu millor amic, el meu bebè. I jo, la teva mami, la teva infermera, vaig fer-ho el millor que vaig poder fins al final però aquest cop no et vaig poder salvar. T'estimo per aquests 17 anys. Estic molt enfadada, això és una tragèdia, ara estaràs amb el teu germà Craig i el teu pare Ike i descansareu al paradís. És tan injust!" 

Ronnie Turner havia seguit els passos dels seus pares i va entrar en el món de l'actuació. Durant els anys 90 va participar en la pel·lícula What's Love Got To do With It, sobre la història real de la seva mare.

Instagram alfida turner mor ronnie turner
Publicació a Instagram d'Alfida Turner, dona de Ronnie Turner, on informa de la seva mort

Una nova tragèdia a la vida de Tina Turner

Tina Turner, de 83 anys, va viure la mort del seu primogènit, Craig Turner, el 2018, després que aquest se suïcidés a la seva casa de Califòrnia als 59 anys. Quatre anys després, la cantant ha de viure la mort d'un altre fill, que fa que hagi sobreviscut els seus dos fills biològics

La cantant de "Private Dancer" va tenir a Craig Turner amb Raymond Hill, membre de la banda de rock d'Ike Turner. Després que Hill l'abandonés, va marxar a viure amb Ike Turner i amb ell va tenir Ronnie Turner. A més, la cantant, considerada "la reina del rock", va adoptar els dos fills que el seu marit havia tingut anteriorment amb la seva exesposa, Lorraine Taylor. Aquests són Ike Turner Jr i Michael Turner, que encara viuen. 

A més d'haver patit la mort dels seus fills, Tina Turner ha tingut una vida complicada, marcada per l'abandonament de la seva família quan es va quedar embarassada amb 18 anys, el maltractament del seu marit i els múltiples problemes econòmics i de salut.