Només porta dues setmanes obert i ja és el millor restaurant del món de verdures. El xef català Xavier Pellicer, nom també amb què ha batejat el restaurant a Barcelona, al carrer Provença 310, s'ha emportat el premi al "millor restaurant de verdures del món" al certamen We’re Smart Think Vegetables! Think Fruit!, de We’re Smart Green Guide.

Aquesta guia és un recopilatori de restaurants de tot el món situa el xef català en el primer lloc i deixa en onzena posició el valencià Ricard Camarena.

La guia subratlla "el refinament i el geni del nou restaurant de Pellicer, on tot està perfectament preparat i assaonat, i és saborós". Un local que combina la cuina vegetal saludable amb proteïna animal, ovolactovegetarians i vegans i que incorpora noves eines de cocció com el foc, el wok i el tandoori.

 

GAZPACHO DE REMOLACHA, TOMATE Y CEREZAS.  . Uno de los clásicos por excelencia de nuestro restaurante. Porque las cosas buenas no deberían cambiar nunca, os invitamos a venir y probarlo. . Hay opción de pedir medio gazpacho y así compartirlo, o tener una ración más reducida y así probar más platitos de la carta . . Fotógrafo: @alan.combellack . @xavierpellicer @merce_carbonell_masvidal @claudiapellicerc @albapellicer @coleto_v @juan_gabriel_navarrete @pedrohenriquemendonca @isidre_soler_lizan @bea2309 @pedrohenriquemendonca @martagallegosabate @victorramirez79 @jorgeepadro #Piero #healthy #food #foodie #eatinbcn #vegan #vegetarian #team #foodporn #cook #cookers #pastry #vegetables #restaurant #good #picoftheday #work #love #enjoy #family #unumfam #healthyfood #ecologico #biodinamico #gastronomía #restaurant #slowfood #foodandwine #foodphotography #veggie #fresh

A post shared by Restaurant XAVIER PELLICER (@restaurant_xavierpellicer) on

Pellicer va inaugurar el nou restaurant el dia de Sant Jordi i porta el seu nom perquè, per primera vegada, no té cap soci. El xef català ha fet triomfar cuines com la de Can Fabes, l'Àbac i el Céleri —entre d'altres—, on va guanyar una Estrella Michelin. Ara, de moment, ja s'ha coronat amb el premi al millor restaurant vegetal del món i, com ja va mostrar-se convençut que faria, va camí de l'Estrella.