La Casa de la Generalitat de Perpinyà va acollir divendres la signatura del conveni entre el Gran Teatre del Liceu i cinc municipis nord-catalans per participar al projecte Liceu a la fresca. Es tracta del segon cop en què municipis de la Catalunya Nord s’adhereixen a aquesta iniciativa que busca apropar l’òpera al gran públic.

El director de la Casa de la Generalitat de Perpinyà, Josep Puigbert i el cap de vendes i de desenvolupament de màrqueting del Liceu, Aleix Pratdepàdua, i el responsable del projecte Liceu al Territori, Pol Avinyó han presidit l’acte en el qual s’ha formalitzat la participació d’Arles i Prats de Molló (Vallespir) i Perpinyà, Pesillà de la Ribera i Sant Andreu de Sureda (Rosselló) al Liceu a la fresca  d’enguany. Tots aquests municipis projectaran en directe i en pantalla gegant l’òpera Tosca, de Giacomo Puccini, el proper divendres 28 de juny a les 22h.

Liceu a la fresca és el projecte catalitzador del Liceu al Territori, una iniciativa pionera que apropa el gènere operístic a tots els públics. Amb aquest acostament a la Catalunya Nord, el Gran Teatre del Liceu aposta per posar a disposició del públic nord-català les eines necessàries per acostar-se, entendre i gaudir de l’òpera.