La setena temporada de Joc de Trons serà la més breu de totes, ja que tindrà només set episodis, però serà “la més espectacular”, segons ha afirmat en una entrevista a EFE l’actor Aidan Gillen, que interpreta el sempre inquietant Petyr Baelish.

Gillen ha explicat que un cop has ofert a l’audiència “escenes espectaculars” com les que van tenir lloc a la sisena temporada, amb la batalla dels bastards, “has de seguir donant el mateix o millor” als espectadors.

De fet, la setena temporada que s’estrenarà simultàniament als Estats Units i a Espanya la matinada del 16 a 17 de juliol ha de començar a resoldre els diferents puzles que hi ha oberts al llarg dels Set Regnes.

Tal com es veu al tràiler que l’HBO va publicar el passat 24 de maig, Daenerys Targaryen ja ha arribat a Ponent, Cersei Lannister repassa "tranquil·lament" tots els enemics que té repartits al llarg de la geografia, i per últim John Snow, nomenat Rei del Nord, té previst aconseguir el domini dels Set Regnes.

Ells tres són els candidats a ocupar el Tron de Ferro però el tràiler també ens planteja altres incògnites que s’han d’anar resolent. Aconseguirà Arya Stark tornar a reunir-se amb John i Sansa Stark? Lord Baelish farà que Sansa traeixi el seu germà? I parlant de germans, quin paper tindrà Jamie Lannister en la batalla pels Set Regnes? Es quedarà al costat de Cersei, la seva germana, o trencarà amb ella?

Una altra batalla, que també es preveu espectacular és la que ha d’enfrontar els protagonistes amb els Caminants Blancs, els éssers que habiten més enllà del Mur.

Tot i que aquesta setena temporada de Joc de Trons serà més curta, no es preveu que la durada dels capítols augmenti considerablement, tal com alguns sectors han demanat. Això sí, el primer capítol de la setena temporada tindrà una durada de 58 minuts, una mica superior al que duraven fins ara.