La sèrie 'Joc de Trons' s'ha mostrat aquest dijous amb tot el seu esplendor en un espectacle al Palau Sant Jordi davant d'unes 4.000 persones, que han vibrat amb les melodies de la famosa sèrie. Una experiència que ha durat unes dues hores i mitja i que ha inclòs música en directe i seqüències de les set temporades de 'Joc de Trons', així com efectes visuals.

La música que ha envaït el Palau Sant Jordi és la creada pel famós compositor de la banda sonora de la sèrie d'HBO Ramin Djawadi. L'espectacle 'Joc de Trons. Live Concert Experience featuring Ramin Djawadi' ha arribat a Barcelona dos dies després que ho fes per Madrid al Wizink Center. 

Joc de trons live concert ACN

El concert ha començat passats pocs minuts de les nou de la nit amb la coneguda melodia amb la que han arrencat totes les temporades de 'Joc de Trons' i entre els aplaudiments dels fans que han acudit a la cita. De fet, la famosa melodia ha anat apareixent al llarg de tot el concert. Amb una gran pantalla han anat apareixent imatges dels personatges de la sèrie més coneguts i la que ha estat més aplaudida ha estat Daenerys Targaryen, interpretada per Emilia Clarke. 

Joc de trons live concert palau sr jordi ACN

Els assistents al concert han pogut reviure algunes de les escenes més impactants de les set temporades de 'Joc de Trons' amb batalles, combats, morts i explosions, fins i tot s'han projectes algunes de les escenes que van ser rodades a la ciutat de Girona. Els músics han acompanyat aquestes imatges, que també han estat acompanyades per efectes visuals i per alguna flamarada quan han aparegut en les imatges els tres dragons de 'Joc de Trons'.