El músic Joaquín Sabina ha rebut l'alta hospitalària i ja es troba a casa seva després de ser operat d'un hematoma intracranial causat per la seva caiguda durant un concert en el WiZink Center a Madrid el 12 de febrer. El cantautor ha sortit de la planta de l'hospital Ruber Internacional, on es trobava des del 18 de febrer, després de romandre sis dies en la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital.

A més de l'hematoma interacranial pel qual va ser operat, Sabina va patir lleugeres fractures a l'espatlla, per la qual cosa haurà de mantenir repòs i necessitarà rehabilitació. Després d'haver caigut, el cantant presentava "traumatisme d'espatlla esquerra, toràcic i cranioencefàlic" i va ser intervingut quirúrgicament per a la "realització d'evacuació d'hematoma intracranial en hemisferi dret", segons el primer comunicat mèdic.

La caiguda de l'escenari va tenir lloc al voltant de les 21.00 hores, 30 minuts després de començar el concert, quan Sabina estava sobre l'escenari pronunciant unes paraules per presentar la cançó de "Mediterráneo".

En aquell moment, va ensopegar i va caure a la fossa i es va donar un fort cop en precipitar-se a la zona que separa l'escenari del públic. Immediatament, va ser atès pel personal mèdic del recinte. Sabina es queixava d'un fort dolor a l'espatlla, pel qual va ser traslladat fins aquest centre hospitalari de Madrid.