Els dies 5, 6 i 7 de juliol arriba una nova edició de Per amor a l'Hart, Festival d'Arts de Carrer de l'Hospitalet, un festival en què la dansa, el circ i la música sortiran al carrer. Durant tres dies ells seran els protagonistes de la festa a la Rambla Marina (espai on es representen els espectacles de petit i mitjà format) i la Plaça Lluís Companys i Jover (on es representen els espectacles de llarga durada i de gran format). 

El festival Per Amor a L’Hart compta amb el suport de la Regidoria de Joventut de la Ciutat i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Un total de 23 companyies arriben el 5, 6 i 7 de juliol al centre de la ciutat per oferir una programació diferent, contemporània, fresca i popular. L'actor Lolo Brusca serà l'encarregat de presentar tots els espectacles.
We Ding! 0126©Tristan Perez Martin

We Ding! ©Tristan Perez Martin.

Circ i dansa

La inauguració del Festival anirà a càrrec de la companyia de circ Amer i Àfrica, que oferirà l'obra de cinema contemporani Envà. A la fi del dia, a la plaça Lluís Companys, es podrà veure un altre dels espectacles destacats del festival: “Furieuse, Tendresse", del Cirque Exalté de Bèlgica. I per la nit hi haurà música amb el DJ Konguito, que portarà els millors ritmes negres al carrer.

TIRAVOL 7 @Philippe Mondon

TIRAVOL @Philippe Mondon.

Acrobàcia extrema

Un plat fort de divendres serà el de la companyia de circ Daraomai, que arriba des de França amb l’espectacle “TiraVol”, bolcat en una acrobàcia inèdita, desafiant la frontera entre perxa xinesa, fil i acro-dansa. Des de Madrid arriba la companyia Elias Aguirre amb “Longfade”. “Longfade” ha obtingut el premi al millor material coreogràfic en el certamen d’UNIDANZA 2012, a Madrid, i ha voltat pels cinc continents. Des d’Argentina en arriba la companyia Mundo Costrini amb “The Crazy Mozarts”, un espectacle autèntic, ple d’humor i circ, on res és el que sembla. Un original concert de música clàssica interpretat amb instruments insòlits. Tancarà la festa el raper castellonenc Calmoso Ramírez amb la banda The Black Fang, els autors de l'àlbum Fangtàzztic!.

Aina Arias   ATOA

Atoa. Aina i Arias.

Made in l'Hospitalet

El dissabte serà el torn d'una activitat itinerant, producció pròpia del festival: el Cercacirc Musical PALH, que començarà a ple Districte Cultural amb l’Ska Circus, taller de circ i música, per continuar amb un itinerari dirigit pel presentador del PALH Festival i una brass band, Emersinde (música dels Balcans), en el que hi participaran artistes com Tongue, Claudio Inferno o Random. El colofó de dissabte el posarà la companyia de Circ  “Los Xarivari Blues”. Boris Ribas i Igor Buzato, ara acompanyats dels carismàtics i virtuosos acròbates Roberto Carlos Ramalho i Antoni Corretja (Firmino), ofereixen malabars, monocicles, llits elàstics, equilibris impossibles, vertiginoses acrobàcies, elegància i molt humor en una sorprenent escenografia al ritme de la música de The Blues Brothers. El festival es tancarà amb un concert de Shake!, banda barcelonina de Soul i Rock’n’ Roll primitiu

ENVÀ Flic Torino feb18 Davide Garrone (30)

Envà. Flic Torino. Foto: David Garrone.

La programació

Dijous, 5 de juliol

Rambla de La Marina (davant de la plaça de Lluís Companys i Jover)

19:00 Amer i Àfrika "Envà"; 20:00 Helena Canas "Any Day"; 20:30 Los Moñekos "We-ding!"; 21:00 Aina y Arias "ATOA"; i 22:30 DJ.Konguito "Soul".

Plaça de Lluís Companys i Jover

21:30 Cirque Exalté "Furieuse, Tendresse"

 

Divendres, 6 de juliol

Rambla de La Marina (davant de la plaça de Lluís Companys i Jover)

18:30 Estudi de Dansa Laura Mestres Ca la Vidala “Yupii Sniff Buuff…”; 18:45 Laura Mestres “Espill”; 20:05 Elias Aguirre "Longfade"; 20:25 Mundo Costrini "The Crazy Mozarts"; 22:30 Calmoso & The Black Fang.

Plaça de Lluís Companys i Jover

19:15 Daraomai "Tiravol"; 21:30 Cia. Zero en Conducta "La dernière dansa de Brigitte"

 

Dissabte, 7 de juliol

Carrer Cobalt – Rambla de la Marina

17:00 Ska Circus “Taller de circ & good vibes”; 18:30 Cercacirc musical Per Amor a L’Hart (espectacle itinerant amb Orchestra Ermesinde i Tongue).

Rambla de La Marina (davant de la plaça de Lluís Companys i Jover)

19:30 Rookies "Rookies Iscool"; 20:00 Cia. Madojé "Miraballs"; 20:45 Elias Aguirre y Chey Jurado "Pez esfinge"; 22:30 Shake!.

Plaça de Lluís Companys i Jover

21:15 Circ Los "Xarivari Blues".