La superproducció 'Han Solo: Una historia de Star Wars' s'estrena aquest divendres 25 de maig de la mà del director d''El Codigo Da Vinci' (2006), Ron Howard. Emilia Clarke i Alden Ehrenreich formen part del repartiment de l'univers de 'La Guerra de les Galàxies' sobre Han Solo i el seu company Chewbacca. 

Torna 'La Guerra de les Galàxies', una de les sagues més cèlebres del món del cinema, que en aquesta ocasió dona a conèixer les primeres aventures de Han Solo abans de trobar-se amb Luke i Obi-Wan. En aquest film es mostra el primer contacte del personatge amb Lando Calrissian i amb el seu futur copilot Chewbacca. La pel·lícula és una nova aventura del pocavergonya contrabandista Han Solo, el més conegut de la galàxia, a bord del Falcó Mil·lenari i en un viatge a una galàxia molt llunyana. En aquesta història, Solo es farà amic del seu futur copilot: Chewbacca, i coneix al jugador Lando Calrissian. La pel·lícula es situa abans que Han conegués Luke Skywalker i Obi WanKenobi en el primer lliurament de Star Wars, que després va ser titulada Una nova esperança.

Star Wars imatge pel·licula ACN

La pel·lícula d'intrigues galàctiques, d'acció i diversió ha dividit a la comunitat fan. Hi ha els qui accepten el to nostàlgic del film, que enllaça amb la primera història de la trilogia històrica, Una nova esperança; i hi ha uns altres als quals no els ha agradat gens que s'hagi perdut el carisma que Harrison Ford va dotar a aquest personatge en totes les pel·lícules.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat