L'artista italià Tvboy ha tornat a actuar a Barcelona, en aquest cas a prop de la plaça Sant Jaume. Aquest cop el grafiter ha triat l'alcaldessa Ada Colau, a qui bateja com Madame Colau després que hagi repetit a l'alcaldia gràcies al suport de l'ex-primer ministre francès Manuel Valls.

Tvboy ha triat la plaça de Sant Miquel, a prop de la seu de l'Ajuntament de Barcelona, per ensenyar l'alcaldessa a la manera de la figura clàssica de la Llibertat francesa, amb una bandera tricolor a la mà esquerra en què es pot llegir "Vive la resistance". Al cap porta una gorra vermella pròpia de la resistència durant la Segona Guerra Mundial; davall del braç dret, dues barres de pa.

"Madame Colau resisteix al capdavant de la ciutat de Barcelona amb el seu nou aliat francès", ha explicat el grafiter italià al seu compte de Twitter.

Ada Colau ha estat protagonista altres vegades dels dibuixos de Tvboy, que anteriorment l'havia presentat com Wonder Ada i Santa Ada.

Tvboy també ha dedicat dibuixos al dictador Francisco Franco i va pintar el famós petó entre Messi i Mourinho.

Interpretació sobre la justícia

L'artista italià ha estat força actiu aquesta matinada i ha fet una altra altra interpretació, en aquest cas sobre la justícia. "Què porta als plats de la balança?", es pregunta Tvboy en una piulada en què ensenya el grafiti que ha fet a les confluències del carrer Còrgesa amb Santa Tecla, a Barcelona.