La Fàbrica Lehmann acollirà avui des de les 11h del matí i fins a les 20h del vespre la primera edició de la Fira del Llibre Únic, una iniciativa impulsada per l'editorial Comanegra a què s'han sumat les editorials Adesiara, Anagrama, Arcàdia, Blackie Books, Edicions de 1984, Edicions de la Ela Geminada,  L’Altra Editorial, Libros del Zorro Rojo, Males Herbes i Minúscula.

Llibres únics i... secrets

Amb la idea de celebrar un festival anual dedicat al llibre de fons, Comanegra ha convidat 10 editorials a triar i presentar 1 sol títol del seu catàleg.

Els 11 llibres que avui es posaran a la venda, seran desvelats a la Fira. Tots 11 llibres hauran de complir dues condicions: tenir dos anys o més d’antiguitat i ser títols que, en el seu moment, no van rebre tota l’atenció pública que es mereixien.

fira del llibre unic
La Fàbrica Lehmann acull avui dissabte 12 de juny la primera edició de la Fira del Llibre Únics. (Foto: Arxiu Editorial Comanegra)

Celebració de la literatura

La Fira, però, no serà només un estol d’11 parades de llibres a la venda. Durant tota la jornada, les editorials aniran presentant activitats relacionades amb el contingut de cada llibre, les seves característiques, la seva història...

Cada activitat ha estat curosament preparada i no s’assemblarà gens a una presentació clàssica d’un llibre. El gust pel joc, l’alegria de la lectura i la relectura i, en general, la celebració de la literatura en la seva versió més àmplia i lliure són el cor que bombeja alegria al centre Fira del Llibre Únic.