Barcelona, 25 d’abril de 2018.- Estrella Damm torna a Formentera per rodar la seva desena campanya “Mediterràniament”. En aquesta ocasió, els actors Oriol Pla i Michelle Jenner es posen a les ordres de Dani de la Torre, i amb Oriol Villar com a director creatiu. El resultat del rodatge, que ja ha començat i que s’allargarà durant tota la setmana a l’illa pitiüsa, podrà veure’s a principis de juny d’aquest mateix any.

Al 2009 naixia el concepte “Mediterràniament” amb “Formentera”, la primera campanya d’Estrella Damm que posava en valor l’estil de vida mediterrani.

Primer anunci Estrella Damm (2009)

El grup de música suec Billie The Vision & The Dancers amb “Summercat” posava ritme a la història d’un jove que anava de vacances a Formentera i que, durant la seva divertida estada, assistia a alguns concerts que els suecs feien a l’illa.

Michelle Jenner, actriu

Actriu de cinema, televisió i doblatge, Michelle Jenner descendeix d’una família molt vinculada al món de l’art i de la interpretació. Al 2000 va fer el salt a la gran pantalla amb “Faust: La venganza está en la sangre”, sent nominada al Goya com a millor actriu revelació al 2012 pel seu paper a “No tengas miedo” i emportant-se un Ondas com a millor actriu per “Isabel, mi reina”, al 2013. Al 2018 veuran la llum dues pel·lícules en les que ha participat: “La sombra de la ley” (dirigida per Dani de la Torre) i “Mi amor perdido” (d’Emilio Martínez Lázaro).

Estrella Damm Michelle Jenner (2)

Oriol Pla, actor

Oriol Pla és un actor de televisió, teatre i cinema, conegut principalment pels seus papers a les pel·lícules “Ebre, del bressol a la batalla” (2016), “Truman” (2015) o “Incerta glòria” (2017), pel qual aquest any s’ha emportat el premi Gaudí al millor actor secundari. Recentment ha participat a “Petra”, pel·lícula de Jaime Rosales que s’estrenarà enguany al Festival de Cannes.

Dani de la Torre, director

Director, realitzador i guionista. Va estudiar Imatge i So i, des de 1996, treballa com a realitzador de televisió. Compagina aquesta tasca amb la direcció de cinema, curtmetratges i videoclips. El seu debut al cine va ser amb “El desconocido” (2015), i en l’actualitat és a punt d’estrenar la seva darrera pel·lícula “La sombra de la ley”, protagonitzada per Luis Tosar i Michelle Jenner.

Oriol Villar, director creatiu

La direcció creativa de la nova campanya “Mediterràniament” torna a anar de la mà d’Oriol Villar i del seu equip, que porten anys col·laborant en la direcció d’algunes de les campanyes de les marques de Damm. Al llarg d’aquesta col·laboració, Villar ha estat el creador d’eslògans tan destacats com el “Doble o Res” de Voll-Damm o el “Mediterràniament” d’Estrella Damm.