El passat cap de setmana la seu de la Filmoteca al Raval va assolir els 995.000 espectadors. I la direcció del centre vol celebrar-ho donant un premi extraordinari a aquell espectador que sigui el número 1.000.000. La recompensa per a ell serà un abonament anual i una visita guiada personalitzada a la Filmoteca, i la possibilitat de triar una de les pel·lícules que formin part de la programació els propers mesos.

Pensa una pel·lícula que tingui el 7 en la trama

Amb motiu del seu setè aniversari, la Filmoteca proposarà al seu públic, a través de les xarxes socials, un joc en què els espectadors proposin una pel·lícula amb el número 7 en el seu títol o la seva trama. Les tres més citades, o les tres més curioses, es programaran el 7 del 7, set de juliol. La nova seu de la Filmoteca es va estrenar el 21 de febrer de 2012, i ha assolit un nombre de visites d'uns 140.000 espectadors anuals, amb 2015 al capdavant d’ocupació, amb 148.769 espectadors, i gener de 2018 com a record absolut d’assistència mensual amb 16.482.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat