Esteu pensant a fer una escapada a Tarragona però encara no sabeu què s'hi pot visitar? Us recomanem una ruta plena d'activitats per fer amb nens perquè gaudiu d'una escapada de 48 hores en família

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Tarragona Turisme (@tarragonaturisme) el

Tarragona, coneixements i diversió

Dia 1: Tarraco Romana i el Serrallo

Qui ha dit que la història no pot ser divertida? A Tarragona podràs descobrir una civilització mil·lenària a través de diverses activitats que et faran sentir com un autèntic romà. Comencem la visita a la ciutat per un dels monuments més icònics: l'amfiteatre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Tarragona Turisme (@tarragonaturisme) el

La visita guiada a la Torre del Pretori us descobrirà aquest espectacular monument des de la terrassa, on tindreu una perfecta visió panoràmica, un recorregut per l'exterior de les muralles romanes, per la gran maqueta de Tàrraco, per l'exterior de la catedral, l'interior pretori i el circ romà. Tot això per un preu de 9,50 €! A més, amb el preu de l'entrada tindreu dues hores d'aparcament gratuït. 

Roman circus of Tarraco 01

Circ Romà

Un cop feta tota la visita, podeu caminar per la Rambla Nova fins a arribar al balcó del Mediterrani. Un indret únic per gaudir del nostre estimat mar Mediterrani. 

Tarragona   Balcó del Mediterrani (Catalunya) (Espanya)

Per finalitzar el dia, podeu dirigir-vos al Serrallo, el barri típic de pescadors amb la seva pròpia personalitat i restaurants amb encant on assaborir els millors peixos i mariscs de Tarragona.

Dia 2: Pont del Diable i centre històric

Una de les excursions des de la ciutat de Tarragona més recomanada per fer amb nens és la visita a l'Aqüeducte de les Ferreres o també conegut com a "Pont del Diable". El famós pont és només un fragment d’una llarga canalització que servia per portar aigua a la ciutat des del riu Francolí. Durant la teva visita, podràs gaudir del Parc ecohistòric del Pont del Diableun tresor ple de biodiversitat mediterrània, vides, colors i olors que conjuguen amb l’imponent Aqüeducte.

A la tarda, de tornada a Tarragona, no deixeu de visitar la plaça de la Font, el colorista mural de la plaça dels Sedassos, el carrer Major, el carrer Cavallers i el carrer del Comte­ (amb els pilons decorats). Un passeig pel centre de la ciutat us farà acabar de descobrir una ciutat plena d'encants i d'història. 

 

Amb el suport de:

logos gene