El Primavera Sound 2023 de Barcelona i Madrid ja escalfa motors a encara més de mig any de l'esdeveniment. El tret de sortida ha estat l'anunci de Depeche Mode com a primer grup cap de cartell, amb concerts confirmats pel divendres 2 de juny al Parc del Fòrum de Barcelona i el divendres 9 de juny a la Ciutat del Rock de Madrid, concretament a Arganda del Rey. Però això només és un preludi, i és que les entrades del Primavera Sound 2023 surten a la venda a partir del 6 d'octubre. Vols saber com comprar les entrades pel Primavera Sound 2023 a Barcelona i Madrid? Continua llegint.

🟠 Primavera Sound 2023: concerts, cartell, entrades i tot el que has de saber del festival a Barcelona
 

🎤 Cartell del Primavera Sound 2023 a Barcelona i Madrid: Rosalía, Blur i molts més
 

Com comprar entrades pel Primavera Sound 2023 a Barcelona i Madrid

El Primavera Sound 2023, amb doble seu aquest any, se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny al Parc del Fòrum de Sant Adrià del Besòs, com és usual. Per a la seva edició de Madrid, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de juny, l'espai escollit ha estat la Ciutat del Rock d'Arganda del Rey. Per aconseguir les entrades i no perdre't cap dels concerts que, de moment, encapçalen el grup de múscia electrònica Depeche Mode, hauràs d'entrar al lloc web oficial del festival en funció del lloc, sigui a l'edició de Barcelona o Madrid.

Preu de les entrades del Primavera Sound 2023

Com és costum al festival, l'edició del 2023 proposa diferents tipus d'abonaments amb preus variats i que es podran ajustar més a cada butxaca, així com a les condicions que l'usuari prefereixi i fins i tot amb descomptes per a residents a Madrid i Barcelona. Pel que fa a les entrades de dia per als que no vulguin assistir cada dia que duri el festival, aquestes es posaran a la venda més endavant, un cop es conegui la programació de cada jornada. Els abonaments a la venda a partir del 6 d'octubre tindran els preus següents:

  • Abonament bàsic (tres dies): 260 euros més gastos.
  • Abonament bàsic pagat a terminis: 265 euros més gastos.
  • Abonament bàsic amb descompte per a residents: 245 euros més gastos.
  • Abonament bàsic amb Carnet Jove (només Barcelona): 245 euros més gastos.
  • Abonament VIP: 480 euros més gastos.
  • Abonament bàsic doble (Madrid i Barcelona): 430 euros més gastos.
  • Abonament VIP doble (Madrid Barcelona): 800 euros més gastos.

¿Què inclou cada abonament del Primavera Sound 2023?

En funció del tipus d'abonament comprat, les condicions són diferents i les possibilitats que s'ofereixen als assistents també varien. Els abonaments bàsics garanteixen l'accés a les jornades principals de la seu –o seus– escollida, així com a la programació complementària Primavera a la Ciutat, a partir del 29 de maig a Barcelona i del 5 de juny a Madrid. Sobre els abonaments dobles (per a Barcelona i Madrid), cal destacar que són unipersonals. Pel que fa als abonaments VIP, inclouen també accés al recinte per carril d'entrada exclusiu, a les zones VIP, a les àrees de visibilitat preferent dels escenaris i entrada preferent per a actuacions en espais de capacitat limitada. En el cas de Madrid, tots els abonaments inclouen també transport d'anada i tornada fins al recinte Ciutat del Rock.