El videojoc Endling. Extinction is Forever ha estat reconegut amb el premi Bafta de jocs. Concretament, se l'ha reconegut com el millor videojoc més enllà de l'entreteniment. Darrere d'aquesta creació hi ha l'estudi català, establert a Barcelona, Herobeat Studios. El joc està disponible per a PC, Nintendo Switch, PlayStation4 i XBox One. A més, el joc disposa d'una versió en català. 

Com la categoria en què el joc s'ha proclamat campió indica: es tracta d'un videojoc que aspira a molt més que entretenir. El joc transmet un missatge directe i clar: cal ser conscient dels perills del canvi climàtic i la necessitat de protegir l'entorn. Per transmetre aquest missatge, l'estudi recorre a la història d'una mare guineu que ha de fer l'impossible perquè els seus cadellets sobrevisquin en una terra devastada per la mà humana. Tot plegat s'acompanya amb un art distintiu i immersiu que fa Endling un gran joc, ara ja reconegut amb un Bafta. 

Els encarregats de recollir el premi han estat Javier Ramello i Pablo Hernández, en nom de la resta de la companyia. En recollir el guardó han recordat "Fa cinc anys teníem la idea de desenvolupar un joc on poder parlar de coses que ens preocupessin, coses que tinguessin impacte social i vam crear Endling. Extinction is Forever". A més, han reivindicat els videojocs com "una arma molt poderosa per parlar de temes importants". 

En recollir premi han agraït l'acadèmia, així com les seves famílies i els companys de l'empresa. Després de rebre aquest reconeixement Herobeat Studios han compartit l'alegria del reconeixement a través de les seves xarxes socials, on molts usuaris han aprofitat per felicitar-los per la feina. Entre els que s'han unit a felicitar la companyia es troba el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent. "Talent català reconegut arreu del món. Enhorabona!", ha celebrat el conseller a través de les xarxes socials.