Artistes i grups com Suu, Lildami, Ítaca Band, Gertrudis, La Sra. Tomasa, Dolo Beltrán, Maika Makovski, Grauwi + Marta Cascales o Renaldo & Clara actuaran en els concerts de la Mercè de Barcelona organitzats per Estrella Damm, als escenaris del Parc del Fòrum i de l'Antiga Fàbrica.

Per setè any consecutiu, tornen aquests concerts per celebrar la Festa Major de la ciutat de Barcelona, encara que en aquesta ocasió amb un format més reduït, prèvia reserva d'entrada i amb localitat assignada, i garantint sempre les mesures de contenció de transmissió de la Covid-9, ha informat l'organització, que reafirma així "el seu compromís amb la #CulturaSegura".

Programació

Dijous dia 24, les actuacions de Suu, Lildami i Ítaca Band donaran el tret de sortida a tres dies de concerts a l'Espai Mediterràniament, al Parc del Fòrum, ubicació que pren el relleu a l'escenari de la Platja del Bogatell d'anteriors edicions.El dissabte 26 serà el torn de Dolo Beltrán, Gertrudis i La Sra. Tomasa i, diumenge 27, Aiala, Unfinished Sympathy i Maika Makovski posaran el punt final a tres jornades de música a l'aire lliure i prop de la Mediterrània.

Antiga Fàbrica Damm

Els concerts del Fòrum Espai Mediterràniament conviuran amb les actuacions previstes el dissabte 26 i el diumenge 27 al pati de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, en el marc de la programació del BAM -Barcelona Acció Musical-, que acull els talents emergents de la música electrònica, del rock o el pop.

Així, el dissabte 26 Grauwi + Marta Cascales, Renaldo & Clara i Melenas pujaran a l'escenari de l'antic recinte industrial del carrer Rosselló, i a l'endemà, diumenge 27, ho faran Jorra i Gomorra, Lu Rois i Da Souza.

Fabrica Damm Merce

Espai de la Fàbrica de Damm en anteriors edicions dels concerts de la Mercè / Damm

Aforament limitat

Seguint les mesures de contenció de transmissió de la Covid-19, l'aforament als concerts estarà limitat i, per poder-hi accedir, caldrà presentar una invitació gratuïta que prèviament s'haurà descarregat a barcelona.cat/lamerce.

Algunes de les invitacions es van esgotar en poques hores des que es va activar el web, si bé per als que no van poder aconseguir en el seu moment una invitació per assistir presencialment, des de les xarxes socials d'Estrella Damm s'està duent a terme un sorteig d'entrades per als concerts del Parc del Fòrum