Sensación de vivir, el magnífic còmic de debut de Mirena Ossorno no la sèrie de televisió. 

Amanda porta una doble vida i per les nits es transforma en una assassina en sèrie que mata a homes a l'atzar. Bárbara no s'aclareix amb Jorge: avui sí que vol estar amb ell, però demà molt probablement li sembli el paio més plasta del món. A Julia (uuuuups… tenim un problema) no li ve la regla, però prefereix callar i fer com si no passés res.

Publicada per la petita però immensa editorial Fulgencio Pimentel (el seu catàleg és el llapis dels tontos per als amants del novè art), Sensación de vivir és una comèdia urbana alhora que un drama adolescent esquitxat de ganivetades slasher. Un magnífic collage en blanc i negre on, del cinema a la música, la moda i el disseny, s’interposen referents i influències de la cultura pop de les últimes dècades. 

Oblideu-vos de Brandon, Brenda, Kelly, Dylan i resta de la colla de pijos que pul·lulaven per la sèrie que, ho hem d’admetre, ens va delectar l’existència als nascuts a finals dels anys 70 i principis dels 80. La Sensación de vivir que mola de veritat és la que ens narra Mirena Ossorno al seu còmic de debut. 

Sensación de vivir. Mirena Ossorno. Fulgencio Pimentel. Logroño, 2016. 72 pàgines.