L’editorial Astiberri publica la col·lecció integral de Las aventuras de Luther Arkwright 

"Una obra ambiciosa tant en el seu abast com en la seva complexitat que encara avui segueix sent única. Impressionant…". No ho dic jo, qui així opina de Las Aventuras de Luther Arkwright és Alan Moore, autor d’incunables del novè art com Watchmen, V de Vendetta, From Hell o The League of Extraordinary Gentlemen (obres totes elles clarament influenciades per les proeses d'Arkwright).  

Luther Arkwright és un agent al servei de W.O.T.A.N. amb la capacitat de poder moure’s entre universos paral·lels. La seva missió és acabar amb els "disruptors", una mena de grup terrorista que s'encarrega de crear el caos i la destrucció en aquestes realitats alternatives. 

Apareguda per primera vegada l’any 1978 a les pàgines de la revista Brainstorm Comix; fent ús d’una desbordant paleta de recursos narratius, Bryan Talbot crearia amb Las aventuras de Luther Arkwright una de les novel·les gràfiques definitives del món del còmic, títol que l’editorial Astiberri publica ara íntegrament en un únic volum. Una epopeia de ciència-ficció que aparentment transcorre en dimensions paral·leles, però que acaba resultant una fascinant crònica alternativa de la nostra història oficial. 

Las aventuras de Luther Arkwright. Bryan Talbot. Astiberry. Bilbao, 2016. 256 pàgines.