Catalunya Ràdio ha presentat aquest dijous al nou estudi 2, l'estudi central d'iCat, la programació de la nova temporada. Una de les grans novetats és el programa d'entreteniment L'apocalipsi, amb Elisenda Carod, acompanyada d’Elisenda Pineda i Charlie Pee, de les dotze a la una del migdia de dilluns a divendres a la franja final d'El matí de Catalunya Ràdio, que tornarà a presentar la periodista Mònica Terribas.

Altres novetats són Laura Rosel, que s'incorpora al Catalunya nit (l'antic Catalunya vespre); Montse Virgili presentarà el programa Les dones i els dies cada dissabte, passades les dotze de la nit i fins la una, i el nou APM? de Xavi Cazorla aterra a les tardes de Catalunya Ràdio de sis a set de la tarda de dilluns a divendres.

En declaracions a l'ACN, el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha afirmat que aposten per "més entreteniment, per la tecnologia al servei dels nous formats i amb la voluntat d'arribar a públic nou i continuar liderant la innovació amb els reptes de la ràdio visual".

Gordillo ha assenyalat que la nova temporada de Catalunya Ràdio juga amb la idea de "dins teu" i sintetitza l'aposta de l'emissora per "posar l'oient al centre de les decisions". L'objectiu, ha explicat el director de l'emissora, és donar "més participació als oients, connectar amb ells i posar tota la tecnologia i tots els avenços i la innovació perquè els oients consumeixin ràdio amb els nous formats i les noves plataformes, i els nous hàbits que tenen avui en dia".