El grup musical de nenes que canten en català, per excel·lència, està a la recerca d’una nova generació de cantants.

Macedònia, que canvia d’integrants cada cinc anys per mantenir la imatge jove, ja té un miler de nenes inscrites com a candidates per a conformar el grup, el doble que a la darrera convocatòria.

Les proves es decidiran en tres fases. La primera tindrà lloc fins al dia 8 de setembre al Teatre Auditori de Castellar del Vallès, per on passaran totes les nenes inscrites i es farà una primera selecció. La segona es durà a terme, més endavant, durant alguns dies de setembre. Finalment, a l’octubre tindrà lloc la fase final, on 10 nenes lluitaran per esdevenir una de les 5 escollides.

Imatge: Viquipèdia

Amb tot, a finals de gener es realitzarà un concert de comiat on es materialitzarà el relleu generacional damunt l’escenari. Encara no se sap on tindrà lloc l'esdeveniment.

Macedònia, projecte creat per Dani Coma, ha venut més de 15.000 còpies en tota la seva història. La nova generació serà la quarta des de la creació del grup, l’any 2001.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat