El Cara B, el festival de música independent i urbana, arriba a la seva quinta edició els dies 15 i 16 de febrer a la Fabra i Coats. Dos dies de festival, amb una programació que consta de set actuacions diàries. Els abonaments ja estan tots venuts, però queden algunes entrades anticipades per al divendres, a la venda per internet.

El divendres 15 els gèneres urbans seran els protagonistes. S'obriran les portes a les 18:00, i l'inici del concert anirà a càrrec d'Albany. El seguiran Pedro Ladroga, La Zowi i Cecilio G. A les 22:25 actuarà Sticky M.A., a qui seguirà Rels B, i tancarà les actuacions, a les 1:15, Pimp Flaco & Kinder Malo.

El dissabte el pop, el rock, el flamenc, el punk i el garage pujaran a l'escenari. S'obriran les portes a les 18h. El primer grup en actuar,  a les 28:25, serà Melenas. Al seu darrera hi actuaran La Plata, Cupido i Soleá Morente & Napoleón Solo. A les 22:35 serà el torn de Carolina Durante, i al seu darrera hi actuarà Novedades Carminha. Tancarà la festa Putochinomaricón.

El mallorquí Flakk Daniel, de Rels B, un dels grans fenòmens musicals dels darrers temps, a banda i banda de l'Atlàntic, serà un dels convidats estrella d'aquest festival.

La Zowi, una de les grans estrelles del trap, actuarà el divendres i oferirà un repertori en què probablement no hi faltaran cançons tan brillants com Money Hoe, Bitch Te Quemas o Obra de Arte