Prop de 50.000 alumnes participaran a la Cantània A de Brossa escrita per Eduard Iniesta, a partir de poemes de Joan Brossa i Miquel Desclot. La Cantània arrenca aquest dilluns a L’Auditori i també es farà a El Vendrell, Figueres, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Sant Cugat del Vallès, Vic, Vilafranca del Penedès, Burgos, Parla, Saragossa, Valladolid i Guimarães (Portugal). Així mateix, per aprofundir en l'experiència brossiana, durant els dies de Cantània el Foyer de L'Auditori acollirà una exposició amb poemes objecte i poemes visuals de Joan Brossa, feta amb la col·laboració de la Fundació Joan Brossa.

A de Brossa

La primera sessió, amb nens de 5è procedents de tot Catalunya, ja ha tingut lloc aquest dimarts al vespre a l'Auditori. Amb aquest concert queda inaugurada oficialment la Cantània 2019. Però encara queden forces concerts pendents.

Des del seu naixement, el curs 1989-1990, la Cantània s'ha realitzat a més de 20 ciutats de 6 països tant europeus com americans. Aquest any se celebraran 36 concerts a L’Auditori de Barcelona i també s’interpretarà a El Vendrell, Figueres, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Sant Cugat, Vic, Vilafranca del Penedès, Cadis, Parla, Saragossa, Sevilla, Valladolid i Guimaraes (Portugal).

Exposició Brossa Auditori

L'exposició del Foyer de l'Auditori.

Cantània és una activitat participativa dirigida a escolars de cicle mitjà i superior de primària. Cada temporada s’encarrega una obra nova per a un gran cor de nens i nenes, a compositors i escriptors catalans de reconegut prestigi. Durant tot el curs escolar es treballa tant des de L’Auditori com des de l’escola. Enguany l'artista escollit ha estat Eduard Iniesta.