Ja ho deia el 'Boss' en un comunicat aquest diumenge que el concert de Barcelona no corria perill, però els seus fans necessitaven sentir-ho de la seva pròpia boca per, així, quedar del tot tranquils. Bruce Springsteen ha compartit un vídeo al seu perfil d'Instagram, on ja se'l sent amb la seva veu habitual, on confirma que estarà al 100% pel seu concert a la capital catalana; de fet promet un show que farà als seus fans "rock into the ground" (que es podria traduir com 'fer caure de cul a terra').

🔴 Bruce Springsteen a Barcelona, DIRECTE | Cançons i última hora del concert a l'Estadi Olímpic
 

 

Al vídeo, Springsteen demana disculpes per la cancel·lació dels shows a Marsella, Praga i Milà, però assegura que es faran en unes altres dates. Ara bé, el que dona més motiu d'alegria als seus fans catalans és que el 'Boss' promet que hi haurà show a Madrid i a Barcelona. Els concerts a Barcelona es mantenen, com estaven previstos, pel 20 i el 22 de juny, a l'Estadi Olímpic. Abans, Springsteen oferirà tres nits de rock a Madrid, el 12, 14 i 17 de juny.

 

Al seu missatge, que està gravat des de Marsella, tal com diu el cantant que es grava a ell mateix, lamenta haver hagut de cancel·lar l'espectacle de la ciutat francesa, però assegura que tornarà, igual que ho farà a Praga i Milà per oferir-los "el show de la seva vida". Springsteen també dona les gràcies als fans de Gran Bretanya i Irlanda, els dos únics països on sí que ha pogut fer els concerts de la gira europea. 

L'última visita del 'Boss' a la capital catalana

Bruce Springsteen ja va visitar Barcelona l'abril de l'any passat, amb la gira que suposà el retorn de la seva banda a les actuacions en directe des del febrer del 2017, quan van acomiadar a Austràlia la gira mundial 'The River Tour', amb la qual va actuar també al Camp Nou el maig del 2016. La visita de Springsteen el 2023 va deixar una actuació de gairebé tres hores per a prop de 60.000 espectadors que van fer sold out a l'Estadi Olímpic. També va propiciar la curiosa visita durant aquells dies de Barack i Michelle Obama i del director de cinema Steven Spielberg, que van assistir al concert i que van aprofitar per fer turisme per Catalunya, visitant el monestir de Montserrat, la Sagrada Família o el Moco Museum.