El cantant de rock nord-americà Bruce Springsteen ha anunciat aquest dimecres que posposarà la resta de les dates de la seva gira de 2023 fins al pròxim any, mentre es recupera del tractament per una úlcera pèptica, ha informat a través d'Instagram. "Gràcies a tots els meus amics i fans pels seus bons desitjos, ànim i suport. Estic recuperant-me i no puc esperar a veure'ls a tots l'any vinent", ha dit el cantant, de 74 anys, en el comunicat.

 

 

Inicialment, la gira estava programada per reprendre's el mes de novembre, però el cantant ha decidit continuar el tractament durant la resta de l'any per consell del metge. Les dates reprogramades, que s'anunciaran la setmana vinent, es produiran als mateixos escenaris. Els aficionats que no puguin assistir a les noves dates tindran 30 dies per sol·licitar un reemborsament si van comprar entrades a les empreses oficials. Springsteen i la seva banda van anunciar la seva gira internacional de 2023 l'any passat i va començar el febrer a Florida, va fer diversos concerts més a Amèrica del Nord per després traslladar-se a Europa.

Segons el text, tots els concerts seran reprogramats per a 2024. Springsteen havia posposat prèviament els seus xous de setembre a causa dels símptomes d'úlcera pèptica, que causa nafres obertes a l'esòfag, l'estómac o petites ferides a l'intestí. 

Dates reprogramades

Les dates reprogramades, que s'anunciaran la setmana vinent, es produiran als mateixos escenaris. Els fans que no puguin assistir a les noves dates tindran 30 dies per sol·licitar un reembors si van comprar entrades en les empreses oficials. 

Actuacions memorables a Barcelona

Springsteen va actuar a l'Estadi Olímpic Lluís Companys el passat 28 i 30 d'abril, uns concerts memorables amb la presència de l'expresident dels EUA Barack Obama i el cineasta Steven Spielberg.