1. Breaking Bad​

S’edita en alta definició una de les sèries imprescindibles per entendre el fenomen, “Breaking Bad” va contribuir a reformular la narrativa televisiva i va presentar en societat un dels millors antiherois moderns, Walter White.

Trobeu l'oferta aquí: https://amazon.es/breaking-bad

black friday   breaking bad

2. Heridas abiertas

Aquesta addictiva i tèrbola sèrie de HBO adapta la novel·la de Gillian Flynn, i presenta una periodista tornant al seu poble natal per investigar la mort de dues adolescents. Amb una extraordinària Amy Adams.

Trobeu l'oferta aquí: https://amazon.es/heridas-abiertas

black friday   heridas abiertas

3. Fariña

La sèrie que tracta el narcotràfic a la Galícia dels 80 s’ha convertit en un èxit gràcies al seu pols narratiu i la credibilitat dels seus personatges. S’edita en alta definició després que el seu pas per Netflix li ha donat molta projecció internacional.

Trobeu l'oferta aquí: https://amazon.es/farina 

black friday   fariña

4.

Westworld

Una de les sèries més controvertides del moment, sobretot perquè la seva segona temporada és un desafiament per a l’atenció de l’espectador. És la història d’un parc temàtic on les màquines es rebel·len contra els humans.

Trobeu l'oferta aquí: https://amazon.es/westworld

black friday   westworld

5. La casa de papel

La sèrie espanyola va tenir un seguiment irregular a la cadena generalista, però el seu salt a Netflix l’ha convertit en un fenomen a escala mundial. Aquesta història d’atracaments i girs inesperats no para de guanyar adeptes.

Trobeu l'oferta aquí: https://amazon.es/la-casa-de-papel

black friday   la casa de papel

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat