Beyoncé trepitjarà l'Estadi Olímpic de Barcelona el proper 8 de juny per presentar Renaissance, el seu darrer projecte. El concert de Beyoncé a Barcelona serà l'únic que la diva mundial faci a tot l'estat espanyol després d'un temps allunyada dels escenaris, sumant-se a la llarga llista de concerts que aquest any acollirà la capital catalana. Les entrades encara no estan a la venda però es podran adquirir el proper 10 de febrer a través de Live Nation o Ticketmaster, amb dues prevendes previstes per als dies 6 i 9 de febrer. També està confirmat que la gira Renaissance World Tour recorrerà els Estats Units i Europa, i que començarà el proper 10 de maig a Estocolm. En terra europeu, la cantant passarà per ciutats com Brussel·les, Cardiff, París, Marsella, Amsterdam, Frankfrut o Varsòvia.

El concert de Beyoncé a Barcelona será el juny

La notícia ha arribat hores després que l'artista pengés una foto al seu Instagram sota el títol Renaissance World Tour 2023, en què se la veu pujada a un cavall amb un outfit platejat, molt a conjunt amb l'imaginari del seu últim disc . Fa més de quatre anys que la cantant de Crazy in love o Halo no puja als escenaris. Ho farà després d'haver publicat el seu darrer disc, Renaissance, un àlbum que va tenir molt bona crítica quan va sortir publicat el juliol passat. Es tracta de 16 cançons inèdites a la seva carrera en què Beyoncé explora i experimenta amb nous ritmes electrònics que es barregen amb soul o el R'n'B. La cantant internacional va trepitjar Barcelona per última vegada el 2018, també a l'Estadi Olímpic, i amb un concert en què també va participar Jay Z.

beyonce concert barcelona estadi olimpic

Entrades pel concert de Beyoncé a Barcelona i preus

Com passa amb tots els artistes internacionals de la talla de la Queen B, es preveu que les entrades per al concert a Barcelona s'esgotin en pocs minuts. Les entrades sortiran a la venda per al públic general el 10 de febrer a les 10.00 h a través de les pàgines oficials de Live Nation i Ticketmaster. També s'activaran dues prevendes: una el 6 de febrer de 10:00 ha 18:00 h per als registrats a BeyHive i una altra el 9 de febrer a la mateixa franja horària per als registrats a Live Nation.

Els preus de les entrades també es coneixen. Els tiquets per tenir accés a la pista general tindran un preu de 90,50 euros; la Grada 1a categoria, 209,50 euros; la Grada 2a categoria, 153 euros; i la Grada 3a categoria, 107,50 euros. Les entrades més barates són les que estan ubicades a la Grada 4a categoria de l'Estadi Olímpic, que tenen un preu de 62,50 euros.