Batman viatjarà a Benidorm de la mà de Paco Roca. El dibuixant valencià, autor de títols com Arrugas, La casa o Regreso al Edén, tres dels títols més aclamats del còmic estatal, firmarà la història que formarà part de l'antologia Batman: The World.  Una nova aventura del Cavaller Fosc que es publicarà el 14 de setembre a través d'ECC Ediciones, i en la qual hi han participat autors de 14 països que presentaran la seva interpretació de l'icònic personatge de DC.

Més que un personatge

"Batman s'ha convertit en una autèntica icona de la cultura popular, conegut a tot el món”, destaca l'editor i cap creatiu de DC, Jim Lee, sobre aquest còmic col·lectiu en què Batman portarà la seva guerra contra el crim a una escala global.  "Batman: The World és la forma que té DC de mostrar als fans de tot arreu que Batman és més que un personatge; és un fenomen que transcendeix idiomes i fronteres".

foto 3805405

Batman: The World arrenca amb una història de l'equip creatiu format pel guionista Brian Azzarello i el dibuixant Lee Bermejo. En la nova referència titulada Global City, Batman reflexiona sobre tot el temps que porta a Gotham protegint la ciutat i s'adona que la lluita per la justícia no entén de fronteres i que el mal ha de ser combatut en qualsevol part.

El món de Batman


ECC Ediciones ha explicat que el volum, de 184 pàgines, és el primer d'aquest estil de publicació i el formen històries realitzades per equips creatiu de tot el món, ublicant l'acció als seus respectius països d'origen com França, Itàlia, Alemanya, República Txeca, Polònia, Turquia, Mèxic, Brasil, Xina, Polònia, Corea, Rússia i Japó.

Batman - Benidorm

Paco Roca és l'encarregat de situar la història de Batman a la península, més en concret a Benidorm. Aquest serà el segon apropament de l'artista valencià a l'univers de DC després de la seva participació l'any 2020 a la iniciativa commemorativa Los héroes siempre vuelven.

Cada edició internacional de Batman: The World tindrà a més la seva pròpia portada, realitzada per l'equip local. El volum es publicarà el 14 de setembre, quatre dies abans de la celebració del Batman Day.