El Centre Artesà Tradicionàrius, de Gràcia, acomiada l'Any Ovidi amb un espectacle multidisciplinari a càrrec de joves talents, que reinterpreten i rememoren l'artista d'Alcoi. I ho fan amb un espectacle festiu, que no se celebrarà a la sala d'actes, sinó al bar, en la recerca d'un ambient més proper, que deixi la música de l'Ovidi a l'abast del públic. Un espectacle no només per escoltar, sinó per disfrutar menjant i bevent.

Avui Ovidi

Avui, Ovidi és un espectacle íntim, auster. No pretén limitar-se a reproduir les cançons del cantant d’Alcoi, sinó que pretén actualitzar-les, com una forma, també, de donar a conèixer Ovidi a les noves generacions. Inclourà les cançons més clàssiques, com La fera ferotge, Perquè vullHomenatge a Teresa o La cançó de les balances, però també oferirà una lectura de poemes i textos d’Ovidi i d’altres poetes, com Vicent Andrés Estellés, Pere Gimferrer o Núria Cadenas.

Joves artistes

L'espectacle, produït per Òmnium Cultural del Maresme, serà dirigit per Marc Ràmia i Eloi Aymerich, i comptarà amb la participació de l'actriu Jéssica Pérez, l'actor Pol Martínez, els cantants Laia Mulà i Jo Jet, la poeta Maria Antònia Grau i el músic Isidre Caro. Tots junts pretenen oferir una vetllada de música, poesia, reflexió, política y alegría.

L'Ovidi més popular

El Centre Artesà Tradicionàrius és una de les organitzacions que més s'ha implicat en l'any Ovidi. Va produir l'espectacle Ovidi 20 anys, i va col·laborar amb el concert Ovidi simfònic. Perquè volem!. El concert de clausura de l'Any Ovidi coincideix amb els darrers dies de l'exposició Ovidi Popular d'Antoni Miró, que es clausura el dia 30. És una exposició de pintura feta des de l'amistat. Antoni Miró i Ovidi eren amics, i en aquesta mostra se'ns presenten dotze obres que representen l'Ovidi més festiu. Un homenatge al cantant d'Alcoi realitzat des de l'amistat.