El fotògraf Antonio Bolea ha estat guardonat amb el Premi Agbar Ciutat de Barcelona 2018 per la seva obra Ínfims, una exposició fotogràfica. El president d’Agbar, Angel Simón, ha fet entrega del premi, convocat pel Reial Cercle Artístic de Barcelona - Institut Barcelonès d’Art. 
 
Durant l’acte de lliurament del premi, Simón ha destacat que “la col·laboració d’Agbar amb el Reial Cercle Artístic de Barcelona s'emmarca en les iniciatives que impulsa la companyia per promoure accions sobre desenvolupament sostenible que, a més d'avançar en la protecció del medi ambient, la vertebració social i el creixement econòmic, abasta activitats culturals”. La dotació del premi impulsat per Agbar és de 10.000 euros i una beca del curs Panorama d’Art, així com mencions d’honor per cada disciplina.
 
 El Premi Ciutat de Barcelona es convoca en la cinquena edició i evoca el “Barcelona vista pels seus artistes” creat l’any 1931 per iniciativa del Cercle Artístic; el qual va comptar amb el patrocini de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i de diverses personalitats. Des de l’any passat la convocatòria del Premi té un abast internacional, amb llibertat pel tema, la tècnica i la mida de l’obra.  El Cercle Artístic és una entitat emblemàtica de la ciutat de Barcelona que brinda espais pel desenvolupament d’arts plàstiques i organitza activitats culturals entorn el cinema, la literatura, la música, etc.
 
L’exposició fotogràfica estarà oberta al públic a la Sala Güell de la seu del Reial Cercle Artístic – Institut Barcelonès d’Art fins a l’1 d’octubre.