Antònia Font estan, definitivament, de tornada. Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Jaume Manresa, Joan Roca i Pere Debon han anunciat avui que el seu retorn no és limitarà exclusivament al concert de l'edició del 2022 al festival Primavera Sound, sinó que vindrà acompanyat d'un nou disc d'estudi i dos concerts multitudinaris al Palau Sant Jordi de Barcelona i a Mallorca

Un retorn més enllà del Primavera

Fa gaireibé 10 anys des que Antònia Font van publicar els seu últim treball d'estudi, el molt experimental Vostè és aquí (Robot Innocent Companyia Discogràfica, 2012). Vuit des que van anunciar la seva separació el 2013. Ruptura que tindrà la seva reconciliació el 2022, any en què els mallorquins tornaran a trobar-se al festival Primavera Sound per celebrar les dues dècades del seu disc més celebrat, Alegria (Virgin, 2012).

Millor encara, ara la banda liderada per Joan Miquel Oliver ha anunciat que està treballant en una nova col·lecció de cançons. Nou treball d'estudi que està previst que també es publiqui el 2022 pròxim. 

Dos concerts multitudinaris

Però no marxeu perquè encara hi ha més. Més enllà de l'actuació ja confirmada al festival Primavera Sound, aquestes noves creacions es podran gaudir en els dos nous concerts que Antònia Font també ha confirmat avui, tots dos també programats per al 2022. El primer serà 18 de juny al Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas d’Inca, a Mallorca, el segon el 15 d’octubre al Palau Sant Jordi, de Barcelona.