A partir del proper octubre, Àngel Llàcer i Manu Guix, després del gran èxit de La jaula de las locas, es llancen a representar un altre gran musicalLa tienda de los horrores. Ho faran al Coliseum, on es preveu que aquest musical estigui a l'escenari durant tota la temporada. En el muntatge repetirà l'equip artístic de La jaula de las locas, i en aquest moment s'està preparant la recerca d'actors, ja que els qui fan La jaula de las locas, encapçalats pel mateix Llàcer, continuaran representant aquest espectacle durant els propers anys.

Un altre gran muntatge

El muntatge de La tienda de los horrores promet ser ambiciós (amb una planta espectacular que anirà creixent a l'escenari). En principi es comptarà amb 6 músics, 8 actors i 5 ballarins. Manu Guix ha anunciat, satisfet, que per primera vegada farà un paper a l'obra: farà de planta, a més a més de tocar el piano i dirigir l'orquestra. Guix ha advertit que en l'aspecte musical a La tienda... vol fugir del musical clàssic, fent una música amb molt de sintetitzador. En realitat, la banda sonora d'aquesta obra té molt de rock'n'roll i de soul. Guix anuncia que li agradaria posar-la a un volum alt, "perquè soni com una sala de concerts". Llàcer ha afegit, provocador, que li agradaria que la música fos "un rotllo modern, tipus Bad Gyal".

La planta caníbal

La botiga dels horrors és un musical de Broadway, ja clàssic, basat en una pel·lícula del 1960 que va tenir un remake del 1986, a partir del qual es va fer el primer musical. És la història d'un noi que treballa a una floristeria, enamorat d'una companya de feina. En una tempesta li arriba una planta extraterrestre, que només s'alimenta de carn humana. Però més enllà de la pura diversió, aquesta trama és una reflexió sobre la fama, sobre l'ambició, explica Llàcer. "Hi ha un moment en què l'ambició ja no es pot parar"; "La gent cria monstres i després els monstres els acaben menjant", aclara el director. La planta no tindrà cap aspecte agressiu, perquè, segons Llàcer, es vol fomentar la idea que una cosa sembla inofensiva acaba essent terriblement perillosa, com "ho és el Santiago Abascal". No és la primera vegada que Llàcer i Guix representen aquesta obra; ja van fer-ho fa 20 anys, a Madrid.

Una gàbia de llarg recorregut

A sis setmanes de la fi de la programació al Tívoli, Àngel Llàcer i Manu Guix es mostren molt satisfets pel desenvolupament de La jaula de las locas, que ja suma 150.000 espectadors... Les 119 representacions han superat els mil espectadors per sessió. Llàcer i Guix es mostren disposats a endur-se'n La jaula de las locas, perquè el Tívoli només estava disponible fins al 24 de febrer. De setembre a maig La jaula de las locas es representarà a Madrid i després serà en gira per Espanya. Calculen que encara té 3 anys de vida. Però encara hi ha entrades en venda per veure-la a Barcelona.