S'obre la temporada del TNC Petit, la programació infantil del Teatre Nacional de Catalunya, i ho fa amb Amour, l'espectacle que va guanyar el Premi Max al millor espectacle infantil o familiar 2017 i el Premi Feten 2016 al millor espectacle. La seva autora, Marie de Jongh, va guanyar el Premi Nacional d’Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2018. L'espectacle es podrà veure els dissabtes a les 17h i els diumenges a les 12h fins al 2 de desembre. Les entrades es poden comprar per internet.

Amour és una obra pensada per a alumnes de tots els cursos de primària. La dramatúrgia i direcció va a càrrec de Jokin Oregi, i el repartiment compta amb Javier Renobales, Ana Martínez, Ana Meabe, Pablo Ibarluzea, Quique Gago i Anduriña Zurutuza.

Amour 8805  Guillermo Casas

Amour és una reflexió sobre l'amor, interpretada amb mims, amb l'acompanyament continu de la música, que marca el ritme de l'espectacle. Les màscares i el vestuari permeten una fantàstica transmutació dels actors, que passen de nens a vells amb extraordinària facilitat. L'espectacle està molt aconseguit a nivell visual: sorprèn contínuament per l'enginy en crear situacions fascinants. El recurs a escenes poètiques articula tot el relat, que gira en torn a la necessitat de donar una oportunitat a l'amor, a tots els amors... Una poesia que també fascinarà als pares, però que a vegades no arribarà prou als nens, més motivats tal vegada per trames més dinàmiques.

3Amour 8741  Guillermo Casas

El TNC Petit

La programació infantil del TNC Petit, que s'inicia enguany amb Amour, constarà de dos espectacles més, tots ells a la Sala Tallers. Del 23 de gener al 3 de febrer es representarà Petits Prínceps, de Mumusic Circus. Es tracta d'una obra pensada per a nens d'a partir de 2 anys, un espectacle de circ, amb jocs i cançons . I del 13 de febrer al 3 de març es representarà La gallina dels ous d'or, de la companyia Zum Zum Teatre. Una versió original i divertida del clàssic conte sobre l'avarícia, pensada per a nens d'a partir de 4 anys.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat