El cantant Alejandro Sanz actuarà al Palau Sant Jordi el 9 de desembre. El concert a la capital catalana, juntament amb el que farà el 15 de desembre al WiZink Center de Madrid, posaran punt i final a la gira Sanz en vivo. Amb aquests dos espectacles, l'artista culminarà el seu tour després de dos anys seguits als escenaris amb més d’un milió de seguidors des del seu inici. A més de repassar els seus grans èxits com Corazón Partío, Amiga mía o Looking for paradise, interpretarà alguns dels temes inclosos en el seu últim treball, Sanz, nominat en la categoria d'àlbum de l'any als Grammy Llatins 2022, sent el disc físic més venut a Espanya el 2021. Les entrades es posaran a la venda el 3 d’octubre a través de Doctor Music.

A principis del mes d'agost passat semblava que Alejandro Sanz s'acomiadava dels escenaris espanyols per començar a girar per Mèxic i els Estats Units amb la seva última gira. Però el solista madrileny tenia guardat un as a la màniga. Una sorpresa per posar-li la cirereta a un any de música en directe celebrant els seus xous número 99 i 100 al costat del públic estatal, i així ha estat com ha confirmat que el comiat del seu tour mundial tindrà lloc en Barcelona i Madrid.  "Ens mereixem viure el nostre últim moment", ha dit en un vídeo a les xarxes, fent referència al seu tema Este último momento, una de les cançons incloses al seu cèlebre àlbum Más.

EuropaPress 5316341 cantante alejandro sanz actuacion auditorio municipal cortijo torres julio
Foto: Europa Press

Alejandro Sanz culminarà el seu tour després de dos anys consecutius als escenaris i més de 1.000.000 de seguidors des del seu inici, sota el nom de #LaGira, anomenat SANZ EN VIVO en la seva segona etapa. "Sumem el concert 99 i el 100 de #SANZenVivo. Sona bé, veritat?",  ha publicat al seu Instagram al costat del cartell de tots dos directes. Els seus seguidors podran  gaudir d'un xou de més de dues hores d'espectacle on repassarà grans èxits de la seva carrera. Serà l'última oportunitat de gaudir del directe d'un dels artistes espanyols de més èxits en tot el món en les últimes dècades, amb més de 25 milions de discos venuts, 25 premis Grammy Llatins a les seves esquenes o 4 premis Grammy. Sanz, a més, també pot presumir d'haver estat reconegut per l'Acadèmia de la Gravació Llatina com a Persona de l'Any el 2017.