Sense a penes adonar-nos-en ja ens hem plantat el mes de maig, l'últim abans de l'arribada de juny i les seves sandàlies, els seus festivals a l'aire lliure i les seves altes temperatures. Però això no significa que les principals plataformes d'streaming es quedin de braços plegats. Algunes de les sèries més esperades de l'any arriben aquests dies a les pantalles amb opcions per a tots els gustos: des de mons distòpics que s'enfronten al final del món o a zombis, a ficcions ambientades en fets reals o algunes que posen punt i final després d'unes quantes temporades. Quines sèries no pots perdre't aquest mes de maig del 2023? Dona-li al play.

fear the walking dead

Les sèries que arriben a les plataformes aquest maig

  • Una pequeña luz: Protegiendo a Anna Frank (Disney Plus) — 2 de maig

Minisèrie de 8 episodis basada en la història real de Miep Gies, una jove vital que es va convertir en protagonista sense voler d'un relat històric i és que Otto Frank li va demanar ajuda per amagar la seva família dels nazis durant la Segona Guerra Mundial. I durant dos anys, ella i el seu marit, juntament amb altres herois disposats a ajudar, oculten les famílies Frank, Van Pels i Pfeffer en un amagatall secret.

  • La reina Carlota: una historia de lo Bridgertone (Netflix) — 4 de maig

Després de l'enorme èxit de Los Bridgerton a Netflix, arriba aquesta preqüela del mateix univers que se centra en el personatge de la reina Carlota. Explica la història de com el matrimoni de la jove reina amb el rei Jordi va provocar tant una gran història d'amor com un canvi social, creant el món de Ton heretat pels personatges que ja coneixem.

  • Silo (Apple TV) — 4 de maig

Aquesta sèrie es basa en la trilogia supervendes de novel·les distòpiques de Hugh Howey i explica la història de les últimes 10.000 persones de la Terra. A causa de la toxicitat i la mortalitat del món exterior, es veuen obligats a viure a més d'un quilòmetre de profunditat. Se centra en la Juliette, una enginyera que busca respostes sobre l'assassinat d'algú que estima i es veu atrapada en un altre misteri que no espera.

netflix queen charlotte bridgerton spin ogg 172596871
  • UPA Next (Atresplayer Premium) — 7 de maig

Torna el fenomen que va arrasar entre la joventut dels 2000. Els membres d'Un paso adelante tornen a l'escola Carmen Arranz després de 15 anys, amb alguns exalumnes inclosos, com en Rober (Miguel Ángel Muñoz), que torna dels Estats Units, o la Silvia (Mónica Cruz) i la Lola (Beatriz Luengo). Més ballarins, cantants, compositors i alumnes que tornaran a descobrir el poder de l'espectacle i la màgia del centre.

  • Ciudad en llamas (Apple TV) — 12 de maig

Una altra novel·la feta sèrie. Aquest drama de 8 episodis s'inspira en la novel·la homònima de Garth Risk Hallberg i explica com una estudiant de la universitat de Nova York que rep un tret es veu embolicada en una sèrie de misteriosos incendis a tota la ciutat, amb connexions també entre l'escena musical del centre i una rica família terratinent de l'Upper East Side que s'està enfonsant sota la tensió dels molts secrets que guarda.

  • Fear the Walking Dead (AMC) — 15 de maig

Primera part del final de Fear the Walking Dead després de 7 temporades en pantalla. Aquesta última es dividirà en dues parts de 6 capítols cada una i comença amb les esperances frustrades de la Morgan i la Madison per rescatar la Mo del Padre.

el silenci 6436b05dd4c25
  • El silencio (Netflix)— 19 de maig

Thriller psicològic protagonitzat per Arón Piper. Sergio Ciscar és posat en llibertat sis anys després d'haver assassinat els seus pares quan encara era menor d'edat. Durant aquell temps, no ha dit una sola paraula ni ha col·laborat amb la justícia, per la qual cosa tant les motivacions del crim com les seves actuals intencions són un misteri. Ana Dussuel, una jove psiquiatra, i el seu equip seran els encarregats de determinar el seu potencial perill per a la societat.

  • Fubar (Netflix) — 25 de maig

Netflix i Arnold Schwarzenegger fan match en aquesta sèrie sobre un agent de la CIA a punt de jubilar-se que descobreix un secret sobre la seva família que l'obliga a tornar a l'acció una última vegada. Una ficció que els fanàtics del mític actor i de les produccions d'acció agrairan.