L'Ibex ha tancat en taules al mateix temps que Montoro demanava l'aprovació d'uns pressupostos "de transició" a prop de la seva aprovació. En la fase que estem, que experts rebutgin la idea de de Steven Mnuchin, secretari del Tresor americà, de treure al mercat deute a 50 i 100 anys va fer que Wall Street s'orientés a la baixa.

L'euro s'acostava als 0,910 dòlars a l'espera de les decisions i els comentaris de la Reserva Federal, que decideix aquesta tarda. El PIB de l'Eurozona ha pujat l'1,7% en termes interanuals en el primer trimestre davant el 0,7% americà. La taxa d'atur a Alemanya va baixar al 5,8% l'últim mes. A Europa, Volkswagen va guanyar 3.403 milions d'euros, un 43% més després de superar la crisi del dièsel de l'any passat. A Espanya, la venda de cotxes nous es va paralitzar a l'abril.

A Wall Street, el Dow Jones retrocedia amb Apple, que a mitja sessió baixava més d'un 2% a causa de la caiguda de vendes del iPhone.

Al mercat del petroli, el tipus Texas va pujar a 47,78 dòlars en caure els inventaris de cru a 900.000 barrils. Ha estat potser un dia en va. Caldrà esperar què diu Janet Yellen i companyia.