L'Ibex manté la seva línia positiva enmig d'unes jornades un tant imprevisibles basant-se en la confiança pròpia. L'Eurostoxx té més dificultats per conservar la trajectòria mentre Wall Street ha reduït la velocitat de moviments. Són dies d'atenta espera.

El Popular "és solvent" ha dit Guindos, qui ha afegit que Bankia estudia la situació de l'entitat, una cosa que no fa de forma exclusiva. En qualsevol cas, avui no ha estat la jornada del sector bancari.

Iberdrola i Sacyr han liderat els avenços, mentre OHL ha retrocedit després que un jutge de l'Audiència Nacional hagi citat com investigat a Juan Miguel Villar Mir, primer accionista de la companyia, pel cas Lezo.

A Europa, l'enquesta ZEW d'abril entre inversors ha apuntat que l'economia alemanya creixerà el 2% durant el segon trimestre, per sobre d'allò previst. L'euro ha pujat a 1,1083 dòlars.

El Tresor ha col·locat 1.605 milions d'euros en lletres a sis i nou mesos a tipus d'interès negatius.

Als EUA, la producció industrial va augmentar a l'abril un 1% mentre les construccions de cases queien el 2,6% el mateix mes. Els resultats macro són habituals aquestes últimes setmanes en l'economia americana.

A Wall Street, Disney es lamentava de la estrena que els hi han robat durant l'atac cibernètic. El Dow Jones es mantenia a mitja sessió pla, amb l'únic esperó al mercat de petroli, on el tipus Texas ha pujat un 0,78%, fins a 49,23 dòlars. En resum, una sessió angulosa, una mica esquerdada per les interferències externes.