L'Ibex ha perdut pistonada en un mercat orientat a les revisions. L'FMI ha retallat les expectatives de creixement de l'economia americana al 2,1% el 2017 jutjant improbable que assoleixi el 3% previst per l'Administració Trump. Al seu torn, la Comissió Europea ha condemnat a Apple a pagar una multa 2.420 milions d'euros per posició de domini. L'Ibex amb prou feines ha arribat a apropar-se als 10.700 punts.

Bankia ha estat en l'Ibex el valor protagonista en fusionar BMN a un preu que els accionistes han jutjat beneficiós i apropiat.

El mercat europeu s'ha mogut a l'alça després que Mario Draghi defensés a Sintra (Portugal) la continuïtat de la política d'estímuls a l'economia. L'euro ha pujat a 1,1286 dòlars

El mercat es manté en espera de la intervenció al tancament de l'Ibex de Janet Yellen, qui abordarà les previsions d'inflació, creixement i tipus als EUA. El Dow Jones retrocedeix a mitja sessió el 0,14%. Estem en jornades d'introspecció i anàlisi del que ve al juliol.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat