L'Ibex i l'Eurostoxx han tancat l'últim tram de la sessió amb alces en percebre un alt grau de normalitat en els mercats. Grifols ha estat el valor estrella d'una jornada en la qual les dades macros han confirmat la marxa d'una economia global en estat de millora. El petroli Texas ha pujat a 48,82 dòlars acompanyat dels valors relacionats amb les matèries primeres, com ha pogut ocórrer amb ArcelorMIttal en l'Ibex.

L'economia espanyola ha complert l'objectiu del dèficit públic el 2016, en tancar en el 4,54%, per sota del 4,6% com a màxim permès, mentre les comunitats autònomes han finalitzat l'any amb un dèficit del 0,82%. A Europa, el clima de confiança empresarial ha millorat el gener i el febrer, segons Coface. La inflació a Alemanya al març s'ha situat en l'1,6%. L'euro ha descendit a 1,0732 dòlars.

A l'Ibex, Grifols ha estat en el centre d'atenció en incrementar el seu preu JP Morgan per considerar que es beneficiarà dels avenços que es donen al mercat de la inmoglubina. Bankia ha posat a la venda un paquet de crèdits dubtosos de 103 milions d'euros, mentre a Portugal el Govern informarà de la venda del Novo Banco. La reestructuració del sistema financer europeu segueix el seu curs. El Santander ha estat advertit pels impactes de les "subprimes". I l'euribor tancarà el mes amb un nou mínim situat en el -0,110%. A l'Ibex s'ha estimat que el 8% de la caiguda dels ingressos dels valors cotitzats ha vingut del Brexit, el caràcter del qual -dur o lax- és objecte de polèmica.

A Wall Street, on s'ha confirmat que l'economia americana va créixer l'1,6% el 2016, el Dow Jones puja el 0,30% a mitja sessió. Avui està sent una sessió més centrada a percebre el què vindrà d'ara endavant que en els resultats del moment, que majoritàriament eren, a més, coneguts. I la resta queda sota l'escrutini i l'anàlisi.