L’Ibex s’ha encongit en l’últim tram de la sessió tot i haver-se recuperat al migdia i perdent-se així la lleu millora del Dow Jones. L’espera a la decisió de la Reserva Federal sobre la pujada de tipus d’interès ha estat dura davant del paorós incendi a Londres i els trets contra el congressista republicà de Virginia. Ha estat un mal dia.

Les dades de l’economia europea han estat però esperançadores, amb la producció industrial creixent durant l’abril un 0,5%. Així mateix, l’ocupació ha arribat a l’Eurozona amb una xifra de 154,8 milions d’ocupats, sobrepassant el màxim que va assolir durant el primer trimestre de 2008. L’euro ha pujat a 1,1276 dòlars. El seu torn, la moció de censura contra Rajoy ha fracassat.

Per complicar la gestió de la Reserva Federal, els preus han caigut en l’economia americana un 0,1% al maig mentre els inventaris setmanals de petroli dels EUA han disminuït a 1,661 milions de barrils.

La situació ha arribat a ser tan confusa en alguns moments que l’or ha pujat un 1,6%, fins als 1,2760 dòlars. I l’Ibex ha quedat pres dins d’aquesta conjectura. Juntament amb Inditex, la caiguda posterior de oferir uns resultats que incloïen una millora dels beneficis del 18%.