L'Ibex ha superat amb facilitat els 10.900 punts mentre l'Eurostoxx s'encallava. L'atac cibernètic sobrevolava els parquets com en oficines, institucions i hospitals.

L'OPA d'Atlantia sobre Abertis ha revaloritzat al conjunt del IBex, els efectes del qual s'han multiplicat amb l'alça del petroli. Així, ArcelorMital, Gas Natural, Acerinox o Tècniques Reunides lideraven les pujades mentre el Popular era víctima de tota mena d'incerteses, especialment després de la notícia que el BCE estava realitzant una inspecció a l'entitat en una "revisió ordinària" segons ha qualificat el banc central.

A la Borsa de Nova York les dades sobre valors immobles pujaven i l'index de les manufactures es recuperaven amb el que el Dow Jones ha tornat a mostrar-se optimista.

Aquesta jornada, com la de divendres, els mercats han donat mostra d'una gran resiliència davant d'un atac inesperat contra institucions, corporacions i negocis. Caixers d'alguns bancs a Barcelona operaven lentament. I escoltat en un restaurant xinès al carrer Balmes: "Això és una cosa de xinesos. No del Govern. És per diners. I per alliberar-te has de pagar 300 euros". Nous impostos extraordinaris apareixen inesperadament a la primavera. No tot pot anar com la seda.