L'Ibex ha volat baix a partir del migdia quan la banca ha començat a portar malament la jornada. La caiguda d'Iberdrola pels mals resultats es van traslladar després a la financiació quan es van iniciar comentaris sobre que el ral·li europeu està esgotat, la qual cosa no va impedir que els mercats europeus pugessin.

L'euro està cedint molt ràpidament, fins a caure a 1,0892 dòlars dos dies després de superar el nivell d'1,10 dòlars. Luis de Guindos va dir que l'economia espanyola podia créixer a prop del 3,2% el 2017, però tampoc no n'hi va haver prou. Potser a l'Ibex li toca un descans.

Sacyr i OHL van ser, en qualsevol dels casos, els grans valors de la sessió, acompanyats d'ACS. L'aliança d'Atlantic i Abertis per convertir-se en la primera operadora d'autopistes a Europa, amb 26.000 milions d'euros de capitalització, podria tancar-se aquesta setmana o a començaments de la pròxima.

A Wall Street, el Dow Jones pujava el 0,09% durant l'obertura, amb Apple recuperant el suport dels inversors. El petroli Texas queia a mitja sessió a 46,05 dòlars ja que els inversors comencen a creure més en l'esquist americà que en la OPEP i la seva capacitat negociadora.

Al tancament, a Wall Stret presenta resultats Walt Disney. Pugi o no pugi continua sent una estrella.