Zara Home té una pantalla pel cine a l'aire lliure que és ideal per gaudir-lo en bona companyia les nits d'estiu.

Cine a l'aire lliure de Zara Home

El cinema a l'aire lliure és una de les activitats preferides de tothom i és perfecta per l'estiu, ja que permet passar una bona estona amb els amics i familiars veient una película a la fresca. Per això mateix, Zara Home s'ha posat les piles i ha posat a la venda una pantalla de cinema a l'aire lliure.

Este verano Zara Home nos propone montar un cine al aire libre con el mejor estilo

Cine a l'aire lliure / Zara Home

Qualitat de 100 polzades

A més, el cinema a l'aire lliure pot ser una activitat segura en temps de coronavirus, ja que a l'aire lliure, la transmissió baixa. Per si no fos poc, es tracta d'un producte d'excel·lent qualitat, ja que té un suport de fusta i una pantalla de cotó que permet visualitzar pel·lícules amb una qualitat de 100 polzades. Aquesta pantalla mesura 130 cm x 218 i és molt fàcil de fer servir.

zara home cinema

La pantalla costa 199 euros / Zara Home

El projector costa 199 euros

Aquesta pantalla per gaudir del cinema a la fresca es pot comprar per 199 euros i, en cas de no tenir projector, Zara Home també en ven un perfecte per aquest producte: es tracta del projector LED Viewsonic que costa 349 euros.

Quan comencen les rebaixes d'estiu?

Els més impacients poden aprofitar qualsevol moment per comprar aquest projector, però els estalviadors poden esperar dues setmanes a que comencin les rebaixes d'Inditex, ja que podria ser que trobessin aquest producte rebaixat, ja que a Zara Home, Zara,Stradivarius, Bershka, Uterqüe, Lefties, Pull&Bear, Oysho, Massimo Dutti, a partir del 23 de juny a les 22:00, començaran les rebaixes a les pàgines web i l'endemà a les botigues físiques.

Com aprofitar les ofertes de Zara

Zara és una de les marques preferides dels clients d'Inditex i, per aquest mateix motiu, a ElNacional.cat expliquem tots els trucs que necessites saber per aprofitar al màxim els descomptes i ofertes de Zara quan comencin les rebaixes.

El vestit de Zara de Laura Escanes

A les rebaixes de Zara es podran comprar peces de roba que són tendència rebaixades. Un dels productes més esperats és un dels vestits preferits de Laura Escanes que és ideal per l'estiu i combina amb tot. Per això mateix, s'ha convertit en un dels productes estrella dels amants de Zara que s'esgota molt ràpidament.