Entrenar o vestir còmode no necessàriament té que ser avorrit i sense estil. Amb el nou xandall retro que va incloure El Corte Inglés a la seva botiga online, queda més que demostrat que aquestes necessitats poden anar de la mà amb vestir bé sense cap problema.

Els xandalls són l'opció perfecta per a aquells dies en què no saps què posar-te, especialment si compten amb tant estil com aquest conjunt esportiu d'Adidas. Aquest set té cuidats detalls, com les clàssiques 3 bandes, característiques de la marca, a la zona de les mànigues i les cames. Aquest model, molt popular en la dècada dels 80, està compost per una jaqueta elàstica amb cremallera que afavorirà la llibertat dels teus moviments i uns pantalons transpirables que mantindran allunyada la suor de les teves cames. Podràs lluir-ho tant junt, com per separat, ja que la seva versatilitat et permetrà combinar-ho amb qualsevol peça del teu armari.

Xandall d'El Corte Inglés
Xandall d'El Corte Inglés

Pots comprar-ho ara mateix en El Corte Inglés

El conjunt ve en color blanc i negre, així que serà molt més senzill barrejar amb altres tons per contrastar. D'altra banda, has de saber que va ser dissenyat en una àmplia varietat de talles que van des de la XXS fins a la XL. Encara que la més petita ja s'ha esgotat.

Però la millor part rau en el seu preu ja que la botiga li ha aplicat una rebaixa del 30%, abaixant el seu preu de 69,95€ a 48,95€. Si vols aquest xandall per a tu, aquest és el millor moment per adquirir-ho.

Pots comprar-ho ara mateix en El Corte Inglés

Importància d'un bon xandall

La indumentària a l'hora de practicar esports és molt important, ja que pot marcar la diferència entre moure'ns lliurement i còmodament, o fer-ho de forma pesada o molesta. El xandall dona, com a peça de roba esportiva, és excel·lent, perquè combina elegància i varietat en els seus dissenys, amb la proposta d'un conjunt a dues peces: pantalons i dessuadora.

Els xandalls solen ser peces còmodes, fàcils de rentar, lleugeres i pràctiques. A l'hora de realitzar la pràctica de qualsevol disciplina esportiva, un xandall pot ser una gran elecció ja que t'ajudarà a treure el màxim profit de l'activitat física, sense generar molèsties en la realització de moviments.