Enrique Ponce va aparcar les corrides de toros fa un temps i ara ja sabem a què s'ha dedicat. I és que l'exmarit de Paloma Cuevas ha produït el que és actualment l'oli més venut de la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

En aquesta secció trobaràs els millors productes en molts àmbits culinaris. I jutjant per la posició que ocupa entre els productes més venuts, aquest és un dels olis mes recomanables del moment.

Enrique Ponce canvia les corrides per l'elaboració d'oli

Es tracta de l'Oli d'oliva verge extra 100% Picual collita primerenca Enrique Ponce. Un oli que es ven en flascons de 500 ml que pel seu disseny sembla més un perfum que un oli, cada uns dels quals costa 19,80 euros.

Aquest oli que, com el seu nom indica, és de collita primerenca. Això significa que amb prou feines ha passat temps entre la recollida de l'oliva de la qual prové i la seva producció. De fet, segons el fabricant, només han passat sis hores entre la recollida i l'obtenció del primer oli. Una rapidesa que evita l'oxidació i fermentació del fruit i, per tant, una millor qualitat en el producte acabat.

Oli d'oliva verge extra Enrique Ponce
Oli d'oliva verge extra Enrique Ponce / El Corte Inglés

De collita primerenca i elaborat amb olives picual

Un oli que ha estat elaborat amb la varietat picual, una oliva molt potent i amb caràcter. Aquesta ha estat recollida directament de l'arbre sense que toqui el terra. I provenen de la collita de finals d'octubre, que tal com assenyalen els experts, és la millor època per a la seva recol·lecció per la seva maduració.

Tanmateix, les olives han estat conreades en l'oliverar d'Enrique Ponce, situat a les finques de Cetrina i Avenzas, en el municipi de Navas de San Juan. Aquestes tenen una extensió de 400 hectàrees i conté 53.000 arbres.

El resultat és un oli que té "aroma, sabor i color peculiars". Segons el tast, té un "tret picant característic de la picual", deixant "un oli afruitat, que fa olor de suc d'olives." I segons el fabricant, és ideal per a amaniment d'amanides o com a acompanyant de torrades de pa en l'esmorzar.

Un oli del qual si vols gaudir podràs fer-ho comprant una ampolla a la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés. Recorda, cada ampolla de 500 ml costa 19,80 euros.