Si ets de les que aguanten un taló altíssim i molt fi estàs de sort perquè aquesta temporada també arrasen aquest tipus de sandàlies. El Corte Inglés en porta unes amb un disseny estret, elegant i modern. Pots pujar a aquest calçat de tires fines que està conquerint les més exigents de la indústria Aniràs totalment a la moda en els teus esdeveniments més glamurosos!

La botiga té a la venda el calçat més bonic de tots els que hem vist fins ara. Es tracta d'unes sandàlies de taló en color negre de la marca Michael Kors. Aquest model té tires fines creuades amb logotip. A més, ve amb un braçalet al turmell amb tancament de sivella que llueix espectacular. El taló és d'agulla i és molt alt, mesura 10,5 cm d'altura, així que et sumaràs uns centímetres de més.

Aquest calçat amb acabat en punta rodona va ser elaborat amb diferents tipus de materials. El seu exterior està fabricat amb pell vacuna; el seu interior, folre i plantilla amb polièster; mentre que la seva sola està feta amb sintètic. Tot això es tradueix en unes sandàlies còmodes, de qualitat, resistents i duradores.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés

Sandàlies de Michael Kors
Sandàlies de Michael Kors

Aquest model que porta el nom d'Astrid Sandal pot ser teu per 175 euros. Encara que és un preu elevat respecte a d'altres, val la pena per la seva qualitat i bon disseny. Pots trobar-ho a les botigues físiques d'El Corte Inglés o demanar-ho de manera online a través de la seva pàgina web.

La millor part és que: Hi ha sandàlies per a totes! Doncs trobaràs aquest fabulós i glamurós calçat des de la talla 36 (6) fins a la 41 (10).

Com utilitzar les sandàlies de taló?

Les sandàlies de taló són probablement la sabata més versàtil que existeix. En looks bàsics amb texans|vaquers i samarreta de cotó, en estilismes més treballats amb un vestit de dues peces, per prendre alguna cosa amb un mini vestit... Però el millor és que et poden servir per a tota mena d'ocasions i et poden salvar de més d'una situació imprevista. Tant per al teu dia a dia, per a les teves vacances, per sortir, com per a esdeveniments més formals, com un casament o un sopar improvisat.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés