Hi ha un element que no pot faltar en els teus looks més estilosos, aquest que a més de donar-li un plus als teus abillaments té l'excel·lent funció de portar el que necessitis on sigui que vagis amb l'estil més gran possible. Així és, es tracta de la bossa. Un accessori important per a totes les amants de la moda, que és capaç de transformar qualsevol look de manera positiva si s'escull el correcte.

Si en busques un que et permeti destacar, que sigui molt versàtil i bonic, Parfois va incloure recentment al seu catàleg el que necessites. Parlem d'una bossa tote everyday amb nanses de mà i nansa bandolera, ajustable i extraïble, així que podràs adaptar-la fàcilment a les teves necessitats.

Però a més de poder ajustar-la de la manera que et resulti més còmoda, aquest accessori compta amb dos compartiments interiors laterals amb tancament d'imant i un compartiment interior central amb tancament de cremallera i amb penjoll extraïble amb moneder. El que es tradueix en una bossa àmplia que et dona la possibilitat d'organitzar les teves coses com millor et sembli.

Quant a les seves dimensions, amb el que t'hem comentat anteriorment pots intuir que és prou gran com per guardar tot el que necessitis portar amb tu. Ja sigui un necesser de bellesa, el teu mòbil, les claus de casa... Aquest element resultarà perfecte. De fet, les seves mesures exactes són: 30 x 21 x 12 (LxAxA). Mentre que la longitud de la seva nansa s'ubica en 20 x 43.

Bossa tote de mà
Bossa tote de mà / Parfois

Pots comprar-la ara mateix a El Corte Inglés

Colors, preu i enviaments

Afortunadament si et vas decantar per aquest model de bossa tote de Parfois, has de saber que la firma el té disponible en diverses tonalitats, específicament en cinc: negre, blau, coral, cru i marró. Per això presagiem que probablement acabis amb més d'una d'aquestes bosses.

El més sorprenent de tot és que el preu d'aquesta peça, ja que pots fer-la teva per un preu de 22,99 euros. Pots comprar-la a qualsevol de les seves botigues físiques o sol·licitar-les via online a través de la pàgina web de la marca o d'El Corte Inglés.

Pots comprar-la ara mateix a El Corte Inglés