Entre totes les bosses en tendència del passat 2023 sens dubte les bosses embuatades van ocupar un lloc predominant i no sembla que en aquest 2024 la febre per elles vagi a passar-se. Moltes firmes la tenen a la venda però Parfois té una bossa d'espatlla de niló embuatat en quatre colors que promet enamorar-te amb només veure'ls i són un encert de 10.

Es tracta d'aquesta nova bossa d'espatlla de niló embuatat de mida M que llueix uns tons bastant cridaners i un característic disseny amb què ens serà molt difícil passar desapercebuts. És un model de bossa que llueix amb tot i serà, sense cap dubte, el centre de totes les mirades. A més d'això, també el pots trobar disponible en quatre colors espectaculars com ho són el vermell, el Blau elèctric, el blanc i el negre.

Aquesta bossa serà la tendència de la temporada per lluir espectacular en tot moment

Respecte al seu disseny, aquesta bossa embuatada llueix un estil esmorteït, que és l'aspecte que més la caracteritza. Juntament amb això, una cosa que fa que sigui completament única i diferent és el detall de nus que té en un costat de la seva nansa.

Els materials dels que es compon són el polièster i el poliuretà, mentre que les seves dimensions són de 22,5 centímetres de llarg, 19 centímetres d'alt i 7,3 centímetres d'ample, sent per tant una bossa molt espaiosa, en la qual et cabrà tot el que puguis imaginar-te. De la mateixa manera, la seva nansa té una longitud de 25 centímetres i, a part de tot això, es pot dir que aquesta bossa compta amb un tancament zipper amb cremallera.

Bossa d'espatlla de niló
Bossa d'espatlla de niló / Parfois

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés

Aquesta bossa et resultarà perfecta per poder guardar totes les teves pertinences i així no haver de preocupar-te per portar-les a sobre, i a més de et semblarà molt senzill poder combinar-la amb tots els teus outfits, i traient-los el màxim profit.

Pots combinar aquesta bossa embuatada amb un look de jeans i top o amb un vestit de nit i talons per a ocasions més formals. Per la seva originalitat i estil continuarà sent sempre una compra amb què sorprendràs tots aquells que et vegin lluir-la.

Si desitges adquirir aquesta bossa embuatada el que has de fer és visitar la pàgina web de Parfois o apropar-se a la botiga física de la firma, o en El Corte Inglés. El millor és el seu preu ja que només pagaràs la suma de 25,99 euros una ganga tractant-se d'aquesta proposta. Així que veu per ell abans que s'esgoti.

Bossa d'espatlla de nylon1
Bossa d'espatlla de niló / Parfois

Aquesta bossa et permetrà portar les teves pertinences de forma còmoda i amb estil

Si vols semblar que vas vestida de luxe o ser tan sofisticada com les dones que millor vesteixen del món de la moda, aconseguiràs aquesta bossa de disseny clàssica i refinada. Una opció que resulta impossible fallar i, a més, està molt a la moda a causa que es tracta del colors tendència de la temporada.

Un dels accessoris imprescindibles de l'estiu pel còmoda que resulta al fer turisme i activitats a l'aire lliure, aquesta bossa et permetrà guardar totes les teves coses amb estil de manera còmoda i pràctica.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés