Quan de vins es tracta tot té importància i El Corte Inglés ho sap, ja que sempre busca les millors opcions quant a qualitat i preu es refereix. En aquesta oportunitat la cadena de botigues s'està fent notar gràcies al vi negre "Quaranta" Eguren Ugarte originari de la Rioja i de varietat "Ull de Llebre". És un excel·lent exemplar i té un preu que el fa volar de les lleixes.

L'afruitat vi negre "Quaranta" d'El Corte Inglés que tots desitgen provar està acaparant les vendes del lloc. El seu original nom s'inspira en 'els quaranta'' etapa que ofereix un balanç entre l'experiència i joventut. El seu excel·lent sabor original de la Rioja farà que tant els experts en vi com els aficionats desitgin aconseguir una ampolla.

Vi negre Cuarenta Eguren Ugarte Tempranillo
Vi negre Cuarenta Eguren Ugarte Tempranillo / El Corte Inglés

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés

El vi negre que estimaran els experts i aficionats el té El Corte Inglés

Prové del celler familiar Eguren Ugarte de Laguardia (Àlaba) i es troba fabricat a partir de la varietat Ull de llebre. Així mateix, en el seu procés d'elaboració s'ha decidit invertir l'ordre de les fermentacions, la qual cosa fa d'aquest un vi especial i diferent de la resta.

Això segons els experts ajuda a brindar-li més potència al color i l'aroma. El procés inclou tres mesos de guarda en bota de roure americà la qual cosa li brinda la seva característica rodonesa i complexitat.

Una altra de les seves particularitats és que el producte no és aclarit ni filtrat abans de ser embotellat. El seu color és vermell violaci amb tons blavosos típic de la joventut de la beguda.

Les sensacions aromàtiques corresponen a la fruita fresca i fruits negres com a mores o cireres. Mentre que la sensació en boca varia entre algunes espècies delicades, fruiter i confitura llarga i persistent. La temperatura de servei recomanada pels fabricants és de 14 °C.

La seva graduació és de 14% Vol. i en algunes ampolles pot observar-se un lleuger precipitat ocasionat per la seva alta puresa. La presentació és en ampolles de 75 cl i es poden trobar a El Corte Inglés per 9 euros la unitat.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés